TO MEGA ΚΑΛΟΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

 

Έναν αριστερό δημοσιογράφο, λέει, θα κάνει μεταγραφή το mega. Έναν σχολιαστή για το δελτίο ειδήσεων του καναλιού με διαπιστευτήρια κομματικής και ιδεολογικής αριστεράς. Να μην έχει να λέει ο Σύριζα ότι το mega κάνει πόλεμο στο πρώτο σήμερα κόμμα. Ότι παρερμηνεύει τις θέσεις του. Ότι δεν προβάλλει την κομματική του δραστηριότητα.

Πέη μπλου, λέει ο αποδυτηριάκιας. Για πέη είναι η κουβέντα όταν μιλάνε για δημοσιογραφία, για ελευθερία του τύπου, για διακίνηση των ιδεών κι άλλων τριχών περί το πέος και το αιδοίο.

Έγινε αυτό που έγινε στο Παρίσι με τους δύο μουσουλμάνους τρομοκράτες και έπεσε η παρέλαση με τα όρθια μολύβια, η συμπαράσταση ανώνυμων αλλά και επώνυμων σ' όλους όσους υπηρετούν την ανεξαρτησία, την αντικειμενικότητα της δημοσιογραφίας. Παραμύθια.

Εμπάργκο είχε κηρύξει ο Σύριζας στο mega. Δεν τα λέτε καλά, είστε στημένοι, άρα δεν ξαναμιλάμε μαζύ σας. Κανένα στέλεχος δεν θα πατήσει σε εκπομπή του mega. Τι είναι αυτό; Η κότα έκανε το αυγό ή, το αυγό την κότα, αυτό είναι.

Το mega και το κάθε ΜΜΕ έχει δίκαιο ή, ο Σύριζα και το κάθε κόμμα να μιλάει για την ελευθερία του τύπου; Ούτε η μία πλευρά, ούτε η άλλη έχει δίκαιο, λέει ο αποδυτηριάκιας. Άντε ένας στους εκατό να δέχεται την κριτική, ακόμα κι αν είναι καθαρή, όμως δυσάρεστη γι' αυτόν. Και τα μήντια δεν παίζουν σπαθί. Λυγίζουν. Το παζαρεύουν το πράμα με τον δυνατό της πιάτσας.

Πρώτο κόμμα σήμερα ο Σύριζας, άρα έχουμε τον κόσμο μαζύ μας. Άρα, θα κάνετε ό, τι γουστάρουμε. Μόνον τα ΜΜΕ; Όλοι την κάνουν γυριστή σήμερα με τον Σύριζα. Επιχειρηματίες, πολιτικοί, δικαστικοί, στρατιωτικοί, διπλωμάτες, πανεπιστημιακοί, οι πάντες.

Γι' αυτό το mega παίρνει τον σοβαρό, αλλά κατεγραμμένο αριστερό Θανάση Καρτερό, για να καλοπιάσει τον Σύριζα που είχε στοχοποιήσει τον Γιάννη Πρετεντέρη. Γι' αυτό θα επιστρέψει στο mega και η επίσης αντιδεξιά Όλγα Τρέμη, μέλος της ΚΝΕ σα φοιτήτρια.

Διαβάστε ακόμα:

Κάτι ψήνεται στο Μέγκα