ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΣΥΡΙΖΑ TV!

 

Δικό του τηλεοπτικό σταθμό αποκτά ο ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές και ένα 48ωρο μετά το αναπάντητο από την Κουμουνδούρου άνοιγμα των μεγαλοεκδοτών στον Αλέξη Τσίπρα.

Το ραδιόφωνο του κόμματος, ο σταθμός Στο Κόκκινο 105.5, ανακοίνωσε τη δημοσιογραφική συνεργασία του με το The Press Project, για την παραγωγή τηλεοπτικού σήματος μέσω Διαδικτύου αλλά και συνεργαζόμενων τηλεοπτικών περιφερειακών σταθμών.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι είμαστε έτοιμοι να δοκιμάσουμε και να δοκιμαστούμε σε αυτόν τον νέο συναρπαστικό κόσμο. Με ένα σύγχρονο HD πολυκάμερο στούντιο προετοιμάζουμε ένα ποιοτικό τηλεοπτικό προϊόν με στόχο τη δημιουργία ενός ουσιαστικού τηλεοπτικού καναλιού που δεν ορίζεται από συμφέροντα συνδεμένα με δημόσια έργα και τραπεζικά ομόλογα».

Την ίδια ώρα, ένταση έχουν προκαλέσει δημοσιεύματα για κατάληψη της ΕΡΤ το βράδυ των εκλογών από ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιώργος Παπαχρήστος έγραψε στα ΝΕΑ ότι «σε δημοσιογραφικούς κύκλους διακινείται η πληροφορία ότι τη νύχτα των εκλογών, με το που θα κριθεί το αποτέλεσμα και θα είναι μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει οργανωθεί ειδική ομάδα κομάντο που θα εφορμήσει να καταλάβει το κτίριο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.

Πρόκειται, λέει, για μια ομάδα οργανωμένη από στελέχη της ΠΟΣΠΕΡΤ με τη συμμετοχή γνωστών συριζοδημοσιογράφων, οι οποίοι θα καταλάβουν το κτίριο της πρώην ΕΡΤ και θα μεταδώσουν εικόνα της απελευθερωμένης από τα δεσμά της, κρατικής τηλεόρασης.

Κατά τον σχεδιασμό, το εγχείρημα θα υποστηρίξουν τις πρώτες ώρες ομάδες “αλληλέγγυων”, καθώς και συνδικαλιστές προσκείμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ!».

Νωρίτερα η ΠΟΣΠΕΡΤ κατήγγειλε την πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου πως διαδίδει ότι η ΠΟΣΠΕΡΤ και ο πρόεδρός της ετοιμάζουν εισβολή στην ΕΡΤ-στο Ραδιομέγαρο- την ημέρα των εκλογών.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΟΣΠΕΡΤ: «Καταγγέλλουμε με τον πιο απερίφραστο τρόπο «την αδελφική αλληλεγγύη» της προέδρου της ΕΣΗΕΑ Μαρίας Αντωνιάδου, που προφανώς εξυπηρετεί στημένη προβοκάτσια από τα υπόγεια του Μαξίμου σε βάρος των εργαζομένων της».

Διαβάστε ακόμα:

Τι απίθανα έλεγαν στον ΔΟΛ πριν την κωλοτούμπα υπέρ Σύριζα