Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

 

Σκοτώνονται τα τρία παιδιά του Ρόμπιν Ουίλιαμς, του ηθοποιού που αυτοκτόνησε, με την τρίτη γυναίκα του. Καθόλου περίεργο. Για τα λεφτά. Τι άλλο; Και να ζούσε ο διάσημος ηθοποιός δεν θα γλύτωνε τους τσαμπουκάδες των παιδιών του με την κυρία. Παιδιά είναι, άρα έχουν κάθε δικαίωμα να γκομενίζουν με όποια γουστάρουν. Όχι, όμως, και ο πατέρας τους να πηγαίνει με όποια κάνει κέφι, να παντρευτεί όποια θέλει.

Για σιγά, ρε, πιτσιρίκο. Γιατί μανουριάζεις; Δεν σου καταργώ την μάνα σου. Δεν σου απαγορεύω να την βλέπεις. Ούτε έχω σταματήσει να την αναγνωρίζω σα μητέρα σου, απλά εγώ σαν άντρας, σαν πρώην σύζυγος, μου την σπάει και την χωρίζω. Εσύ, ο γιος μου, η κόρη μου, ο γιος μας, η κόρη μας, γιατί προκαλείς πρόβλημα;

Είπαμε. Το παιδί είναι δικτάτορας. Δεν θέλει μόνον την μητέρα του και τον πατέρα του, αλλά και η μητέρα του να θέλει τον πατέρα του, και τον πατέρα του, την βρίσκει ή, όχι, να συζεί με την μητέρα του. Η χούντα των παιδιών που την προσκυνάνε ψυχολόγοι, ψυχίατροι, κοινωνιολόγοι. Όλα για το παιδί, να πάει να γαμηθεί ο γονέας.

Μπουκάρουν μέσα στο σπίτι τα τρία παιδιά του πεθαμένου Robin Williams και αρπάνε ό, τι βρίσκουν. Διάφορα πολύτιμα αντικείμενα. Μόνο πουτάνα δεν την έχουν βγάλει τη χήρα. Που πιθανόν να είναι πουτάνα, έχει και κορμί θάνατο, από τις γάμπες μέχρι το στήθος, την βλέπεις και είναι κατ' ευθείαν για κρεββάτι. Με ποια λογική κάποιος, όποιος κι αν είναι αυτός, να μπερδευτεί στην προσωπική ζωή ενός ενήλικα και πετυχημένου. Γούστο του και καπέλο του να ήθελε πουτάνα σύζυγο, αν είναι τέτοια το κορίτσι.

Με χαρτιά είναι εξασφαλισμένο το μερίδιο καθενός από τα τρία παιδιά στην περιουσία του Ουίλιαμς. Δεν τους φθάνει αυτό. Θέλουν και το μερίδιο της τρίτης γυναίκας.

Διαβάστε ακόμα:

Στη φόρα τα άπλυτα του Χόλιγουντ