Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ!

 

Αληθινή ιστορία. Μεγάλη ανοικτή εκδήλωση στο Μπάκιγχαμ. Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει καλέσει τουλάχιστον 200 ζευγάρια στο παλάτι. Έγινε το απίστευτο που έχει καταγραφεί στην Ιστορία. Εμφανίζεται μια κυρία και, ώ, τι φρίκη, φοράει το ίδιο ρούχο, του ίδιου μόδιστρου, με μία άλλη κυρία, παρούσα στην αίθουσα εδώ και τρία τέταρτα. Κατακόκκινη τουαλέτα.

Η δεύτερη κυρία έχασε το χρώμα της, ήταν έτοιμη να λιποθυμήσει από τη ντροπή της, από τη στεναχώρια της. Πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό εγκατέλειψε την αίθουσα και μετά του συζύγου της όπου φύγει, φύγει.

Αυτό το περιστατικό μου θύμισε η πιο μεγάλη ήττα του Γιάννη Βαρουφάκη. Μιλάμε για πραγματική συντριβή. Ουδείς ασχολήθηκε με το ντύσιμό του στην τελευταία εμφάνισή του με τους Ευρωπαίους εταίρους μας. Δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του.

Πότε με το αμπέχωνο, πότε με το κασκώλ ο Έλληνας υπουργός οικονομικών είχε πάρει επάνω του όλα τα φλας. Και γαμώ τον Τζωρτζ Κλούνυ και τον Μπραντ Πητ. Για σκέψου να είσαι πολιτικός, όχι σταρ χολυγουντιανός, και να σε βαράνε τσουφ, τσουφ, τσουφ ασταμάτητα οι φωτορεπόρτερ. Θεός ο δικός μας. Ισόθεος.

Και προχθές ουδείς από τους συναδέλφους του δεν καταδέχθηκε να του χαρίσει ένα βλέμμα. Σα να μην υπήρχε. Ουδείς τον χαιρέτησε. Κι όμως! Ο Βαρουφάκης φορούσε μαύρη πουκαμισιά με σπέσιαλ γιακά και από μέσα ένα ροζέ σειρήτι. Πέρασε απαρατήρητος.

Διαβάστε ακόμα:

Εχθροί εντός και εκτός Ελλάδας για τον Βαρουφάκη