ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΡΕΜ ΕΒΑΖΕ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ!

 

Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Να είσαι εκδότρια περιοδικού που έχεις βάλει οκτακόσιες φορές εξώφυλλο την Ελένη Μενεγάκη. Και μια ωραία πρωία να βγαίνεις και να λες ότι η κυρία παρουσιάστρια είναι της πλάκας ιστορία. Γίνεται, ρε; Κι όμως έγινε.

Εγώ δεν είμαι με την κυρία Μενεγάκη. Το τελευταίο που θα έκανα, να κάτσω μπροστά στην τηλεόραση να χάσω κι ένα δευτερόλεπτο να δω εκπομπή σαν κι αυτές που «παρουσιάζει» η Μενεγάκη κι άλλες κυρίες. Εκπομπές για τα σκουπίδια. Να, όμως, που η Μενεγάκη θεωρείται «βασίλισσα» της πρωινής ζώνης και γι' αυτό την κάνουν εξώφυλλα.

Και τι λέει η κυρία εκδότρια περιοδικού για την «βασίλισσα» Μενεγάκη; Ότι είναι «σουλτάνα Χουρέμ», ότι η εκπομπή της είναι βαρετή, ότι βγαίνει μπροστά στην κάμερα απροετοίμαστη, ότι μασάει τσίχλα, ότι εκμεταλλεύεται δημοσιογραφικό υλικό άλλων. Και τέλος πάντων ότι η εκπομπή της... άκεφης Μενεγάκη δεν βλέπεται ούτε από άρρωστο στο κρεββάτι.

Όλες αυτές τις μπούρδες η κυρία εκδότρια ούτε καν τις είχε γράψει στο περιοδικό της. Τι συνέβη; Ήταν η αντίδραση της περιοδικατζούς επειδή η Μενεγάκη της έστειλε εξώδικο για τις φωτογραφίες των παιδιών της που δημοσίευσε.

Διαβάστε ακόμα:

Θα πουλήσει τη γέννα της η Μενεγάκη;