ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ «ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΥΡΙΩΝ» ΑΠΟ ΠΟΡΝΟΤΑΙΝΙΑ

 

Το όνομά του δεν το αναφέρω. Το site του αποδυτηριάκια είναι σοβαρό μαγαζί, κυρίες και κύριοι. Όχι τσατσάδικο. Δεν κάνω ρεκλάμα στον κύριο πρωταθλητή Ελλάδος το 2007 και πρώην αθλητή του Πανελληνίου και της εθνικής ομάδας. Επειδή με διαβάζουν και κυρίες που νοιώθουν μοναξιά.

Ο πρωταθλητής Ελλάδος βγαίνει φόρα παρτίδα και λέει «Ενοικιάζομαι». Αυτή είναι η δουλειά μου. Το κάνω με πλούσιες κυρίες κάποιας ηλικίας, ακόμα και με ζευγάρια που έναν τρίτο στο κρεβάτι το βλέπουν αλατοπίπερο στο γάμο τους.

Επί του θέματος. Το θεωρώ δυσφημιστικό για κάποιον όσο κι αν κάνει με αξιοπρέπεια το εν λόγω επάγγελμα, να ικανοποιεί σεξουαλικά επί πληρωμή κυρίες, κυρίους, ζευγάρια, τρίγωνα, τετράγωνα. Λέει και τούτο ο πρωταθλητής, ότι μπροστά σ' όσα έχει δει, είναι της πλάκας, παραμυθάκι «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι».

Αν, λοιπόν, αύριο ο πρωταθλητής μας, ο «Giorgio» στην καρτ βυζήτ, ισχυριστεί ότι όλα αυτά που γράφτηκαν δεν τα είπα εγώ; Με θίγουν και κακώς τα δημοσιεύσατε. Μα, τα είπες θα διαμαρτυρηθούν από την εφημερίδα που του πήραν συνέντευξη. Όχι, λάθος καταλάβατε, εγώ άλλα είπα, ό,τι σας είπα το έκανα να σας ενημερώσω για τις ανωμαλίες και τους ανώμαλους που συνάντησα, για τις «δυσκολίες» του επαγγέλματός μου, όμως εγώ είμαι αξιοπρεπής «συνοδός» και δεν υπέκυπτα σ' ό,τι μου ζητούσαν.

Σταμάτησε τον αθλητισμό ο Giorgio στα 22 του, έκανε μια ταινία πορνό και μετά από δύο χρόνια άνοιξε ο δρόμος στον Έλληνα Richard Gere (φώτο). Σημειώνω ότι η πρώτη ταινία του Αμερικανού ηθοποιού Ρίτσαρντ Γκηρ ήταν το 1980, το «American Zigolo», όπου έκανε έναν καλοπληρωμένο εραστή της αρπακτής, της μιάς νύχτας, μόνο με γυναίκες κι όχι ανωμαλιάρες.

Διαβάστε ακόμα:

Λίστα αναμονής για πορνοστάρ