ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ

 

Στο λέω και θα με θυμηθείς. Ένα πρωινό ωραίο και ηλιόλουστο θα κρυώνεις σα να είσαι γυμνός. Στο ξαφνικό θα προκύψει. Τι έγινε, ρε, θα απορείς. Ο καιρός είναι θαυμάσιος, χαρά Θεού, εγώ γιατί τουρτουρίζω.

Στο λέω και θα με θυμηθείς. Σύντομα. Ένας άλλος πατριώτης θα είναι μούλια. Καταβρεγμένος. Τι έγινε, ρε, ούτε βροχή έπεσε, ούτε ένα σύννεφο μαύρο βολτάρει στον ουρανό.

Η κουβέντα είναι για τη μεγαλύτερη φίρμα, τον Βαρουφάκη Γιάννη. Ξέρεις, ρε, τι θα πει υπουργός οικονομικών; Σε καμμία περίπτωση αυτό το πράμα του σύριζα. Δεν ξανάγινε στον αιώνα. Λέμε ότι οι πάντες όλοι ασχολούνται με το τι λέει ο ξυρισμένος κι όχι τι κάνει.

Αυτό λέει ο Βαρουφάκης για την Μέρκελ, εκείνο για τον Σόιμπλε, έτσι έκρινε την Bild, αλλοιώς το Spiegel. Και για τη φωτογράφισή του στο Paris Match ότι ήταν λάθος του, όμως έκανε καλό στην Ελλάδα.

Του είπανε ότι βρέθηκε τρύπα 2 δις ευρώ, ότι ήρθε στην Αθήνα η τρόικα που τη λέμε τώρα «τεχνικά κλιμάκια» και ο φοβερός Βαρούφ είπε «Δεν το ξέρω, αν βρήκαν τρύπα να μου το πουν». Μυθικός άνθρωπος.

Ό, τι σου λέω. Με Βαρουφάκη υπουργό της τσέπης μας θα ξυπνήσουμε ένα πρωί και θα ρωτάμε ποιο είναι το όνομά μας. Πού είναι το σπίτι μας. Γι' αυτό η κυρία πρωινατζού του άλφα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πρόλαβε το κορίτσι. Όχι μόνον στο Paris Match, να φωτογραφηθεί και μαζύ μου, όσο ακόμα είναι στην πασαρέλα ο Βαρουφάκης. Να σκάσουν και οι εχθροί της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, που σαν υπουργός οικονομικών, μπορεί να είχε άγρια μεσάνυχτα αλλά κι αυτή θα έκανε γκελ στας Ευρώπας.

Διαβάστε ακόμα:

Η βόμβα που έριξε ο Φουστάνος