ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΗΝΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΒΙΚΥ

 

Δώσε μου μια εξήγηση γιατί έπαιξε, γιατί παραέπαιξε από τα μήντια πέρα από κάθε όριο το «θέμα» της κυρίας Βίκυς Σταμάτη. Ποια σημασία έχει στη ζωή μας, στην καθημερινότητά μας το ότι η σύζυγος του μιζαδόρου υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου την κοπάνησε από το ψυχιατρείο και μετά από μία ημέρα αποφάσισε να διακόψει τον τσαμπουκά της.

Αυτό είναι το θέμα! Το ότι έκαναν «θέμα» μια επί της ουσίας αδιάφορη ιστορία. Που δεν επηρεάζει θετικά ή, αρνητικά τα χάλια μας. Λοιπόν; Κάποια εξήγηση υπάρχει που τα ΜΜΕ αποτρελλάθηκαν και πλάκωσαν ένα κάρο περιττές λεπτομέρειες για το μέγα... γεγονός της εξαφάνισης της κυρίας πρώην υπουργού και στη συνέχεια της επιστροφής της στο τρελλάδικο.

Δεν έχουν με τι να ασχοληθούν. Αυτή την απάντηση έχω. Μαγαζιά είναι και τα μήντια και βρήκαν κάτι...σπέσιαλ να πουλήσουν. Και βλέπεις ατελείωτο «κινηματογραφικό» και φωτογραφικό υλικό για την περιπέτεια της φυγόδικης μέχρι και σε ποιο παγκάκι κάθισε.

Ρε, τον μαλάκα τον εφευρέτη της φωτογραφίας. Είναι σίγουρο ότι δεν θα έκανε τον κόπο να βρει πως να βγάζουμε φωτογραφίες αν γνώριζε ότι η εφεύρεσή του δικαιώθηκε όταν όλοι είδαν την εικόνα της εκκλησίας της Παναγίτσας στο Χαϊδάρι, επειδή... εκεί κοντά βρέθηκε η απαρηγόρητη κυρία Σταμάτη.

Διαβάστε ακόμα:

Ξέρει τι είναι το one night stand η Μακρυπούλια;