ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΡΟ Η ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

Είδα φωτογραφίες της κυρίας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με το μπικίνι της, σε φάση από πίσω. Η κάμερα, δηλαδή, την τράβηξε από πίσω. Με απογοήτευσαν οι γλουτοί της τηλεπαρουσιάστριας. Για τη συγκεκριμένη περιοχή του κορμιού της θα της έβαζα χαμηλό βαθμό. Πιθανόν να είμαι λάθος. Να την αδικεί ο φακός, δηλαδή. Να την έβλεπα από μια άλλη γωνία, τα οπίσθια της κυρίας Σπυροπούλου να άξιζαν το άριστα.

Με μπικίνι φωτογραφίες και της κυρίας Ντορέτας Παπαδημητρίου. Αυτό το κορίτσι μετά το διαζύγιό της πολύ παίζει. Όλο και περισσότερο γίνεται έντονη η παρουσία της στο θέατρο και την τηλεόραση. Περίεργο. Περιεργότατο. Επειδή είναι ατάλαντη. Δεν λέει κάτι σαν ηθοποιός. Δεν είναι και όμορφη.

Κι ερχόμαστε στο μπικίνι της κυρίας Ντορέτας Παπαδημητρίου. Τις φωτογραφίες της στην πλαζ με μπικίνι. Απογοήτευση. Όχι οι φωτογραφίες, αλλά από σώμα τίποτα το ιδιαίτερο. Να μπούμε στο ψητό.

Γιατί τα μήντια ασχολούνται με γυναίκες σαν την κυρία Ντορέτα Παπαδημητρίου, που δεν είναι καλλονές, ούτε ταλαντούχες. Εδώ σε θέλω. Για ψάξτο, φίλε. Να το βρεις μόνος σου το γιατί.

Μην πει κανένας μαλάκας ότι δεν υπάρχουν ωραίες Ελληνίδες. Ένα σωρό κούκλες υπάρχουν. Γιατί, λοιπόν, προβάλλουν μπικινοφόρες μετριότητες;

Διαβάστε ακόμα:

Ναι, είμαι λεσβία, τρέχει τίποτα;