Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ... ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΚΑΙ ΤΟ VOICE

 

Θα σου πω την πιο μεγάλη κουβέντα που ειπώθηκε ποτέ. Η κορυφαία γκέλα του Θεού ήταν να δώσει γλώσσα όταν έπλασε το δίποδο. Την δυνατότητα, δηλαδή, να ομιλεί, ένα «πλεονέκτημα» που ο παντοδύναμος το υστέρησε απ' όλα τα άλλα πλάσματα που ζωγράφισε. Έτσι είναι.

Σοβαρός ο Θεός. Μελετημένος κατασκευαστής. Πρώτα σχεδίασε τι θα φτιάξει και μετά έδινε ζωή σ' αυτό που είχε εμπνευστεί. Το λάθος του ήταν που χάρισε την ικανότητα στον άνθρωπο να αρθρώνει λόγο, να φτιάχνει προτάσεις, να επικοινωνεί και έτσι να λέει παπαριές.

Απ' όταν ήταν στην αντιπολίτευση ο Αλέξης Τσίπρας απειλούσε τα ιδιωτικά κανάλια. Όταν θα γίνω κυβέρνηση, τέρμα η πλάκα. Τέρμα το τζάμπα. Όλοι εσείς οι αρχικαπιτάλες, οι αρχινταβατζήδες της Ελλάδος, Βαρδινογιάννηδες και Κοντομηνάδες, Μπόμπολες και Αλαφούζοι, που πήρατε χωρίς μία τα κανάλια, θα σας κάνω δύσκολη τη ζωή.

Νταηλίκι Τσίπρα. Κι όταν έγινε κυβέρνηση άρχισε ο νέος πρωθυπουργός να κάνει το λογαριασμό. Τόσα συν τόσα, το κράτος θα κάνει παντελόνι τόσα στη σούμα με το νέο
μοίρασμα των αδειών στα ιδιωτικά κανάλια. Οι παληές άδειες δεν ισχύουν.

Όλα αυτά στα λόγια. Με το στόμα. Και είπαν στους δανειστές οι Βαρουφάκηδες ότι εκτός όλων των άλλων θα μαζέψουμε γύρω στα 500 εκ. ευρώ από τους μεγαλομέτοχους των
ιδιωτικών καναλιών.

Πριν προχωρήσω να σου υπενθυμίσω ότι στα περισσότερα από τα μισά που εξαγγέλουν οι πρωθυπουργοί τα παίρνουν πίσω.

Παρακάτω. Τι θα κάνουν οι καναλάρχες; Δύο κινήσεις. Η πρώτη να προσφύγουν στα Διεθνή δικαστήρια για να κατοχυρώσουν τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα. Το δεύτερο, να μη συμμετάσχουν στο διαγωνισμό για την προκήρυξη της επαναδειοδότησης στα ιδιωτικά κανάλια.

Ο κοσμάκης θα χάσει το Voice και το Παρτάλι, τον Σουλεϊμάν και την Μενεγάκη. Επειδή οι καναλάρχες είναι εξουσιαστές και παίζουν σκληρά. Κατεβάζουν ρολά, γυρίζουν διακόπτες και κλείνουν τα μαγαζιά. Τι θα κάνει ο σύριζας; Θα αφήσει στην ανεργία την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Μάρκο Σεφερλή. Εκατοντάδες δημοσιογράφους, τεχνικούς, ολόκληρη συντεχνία από διαφημιστές, σοβαρούς και παρασιτικούς.

Διαβάστε ακόμα:

Στην πασαρέλα τα κορίτσια του Σύριζα