ΓΙΑ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η... ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

πηγή: Intime
 

Απαλλάχθηκε η Βέροια. Το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ έκρινε ότι δεν ισχύουν οι κατηγορίες, οι μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες ο τότε μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βέροιας είχε ζητήσει από τους παίκτες του να χάσουν στο ματς με τον Ολυμπιακό, πριν από 2,5 χρόνια στο Καραϊσκάκη. Τι σημαίνει η εν λόγω απόφαση;

Σημαίνει ότι κάποιοι, προπονητής και ποδοσφαιριστές τότε της Βέροιας, δυσφήμησαν το ποδόσφαιρο. Όπως επίσης κάποια ΜΜΕ και δημοσιογράφοι το παρατράβηξαν μέχρι του σημείου να απαιτούν την τιμωρία της ένοχης Βέροιας. Μια τακτική απαράδεκτα αντικοινωνική και σαφέστατα αντιδημοσιογραφική.

Η Ένωση Συντακτών θεώρησε πειθαρχικά υπόλογους πασίγνωστους δημοσιογράφους με τη κατηγορία ότι αβαντάρησαν από τα κανάλια που εργάζονται το «ΝΑΙ» πριν από το δημοψήφισμα. Επειδή δεν κράτησαν ίσες απόστάσεις με το «ΟΧΙ». Φασιστική αντίληψη της Ενώσεως Συντακτών, λέω εγώ.

Είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος και θαρρώ ότι για το καλό της χώρας είναι να υποστηρίξω το «ΝΑΙ». Δικαίωμά μου είναι. Δεν είμαι κλητήρας, να μεταδίδω απλά το δελτίο τύπου των κομμάτων, της κυβέρνησης. Ούτε δημόσιος υπάλληλος, μετρητής της ΔΕΗ, της ΕΥΔΑΠ, να μετράω πόσο χρόνο διαθέτω στο «ΝΑΙ» και στο «ΟΧΙ».

Η Βέροια αθωώθηκε σε στημένο παιχνίδι για κάποια ΜΜΕ, άρα η Εγκληματική Οργάνωση συνεχίζει να γαμεί και να δέρνει. Αυτή είναι η εντύπωση που περνάει. Είναι έτσι τα πράγματα; Γιατί να μην είναι έτσι. Οπότε πράγματι αποτελεί σκάνδαλο η απαλλαγή της Βέροιας.

Αν είναι έτσι, τότε εγώ που δεν ξέρω αν πράγματι έγινε η βρωμοδουλειά στο Ολυμπιακός-Βέροια και επειδή είμαι από χωριό, περιμένω την επέμβαση της Ένωσης Συντακτών. Να καλέσει σε απολογία τους δημοσιογράφους «της άλλης πλευράς». Εκείνους που στα ΜΜΕ υποστήριζαν ότι το ματς ήταν πεντακάθαρο.

Πώς το ξέρουν, ρε, ότι το ματς ήταν σπαθί; Και οι άλλοι πώς το ξέρουν ότι ήτανε αβαβά. Συμπέρασμα. Το παιχνίδι δεν τελείωσε! Το 3-0 Ολυμπιακός-Βέροια που έγινε στο β' ημίχρονο διερευνά και ο ανακριτής διαφθοράς. Θα δούμε, λοιπόν, αν η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη που γλύτωσε την Βέροια θα υπονομεύσει το έργο της δικαστικής δικαιοσύνης.

Διαβάστε ακόμα:

Η τσούλα πάει κατηχητικό