ΓΙΑΤΙ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΟΥΙΚ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΓΕΛΟ

 

Τον μπουγελώσανε και τσαντίστηκε ο Τέρενς Κουίκ. Τα έβαλε με αυτόν που το πέταξε, με τους δημοσιογράφους που δεν ρυθμίζουν το χωροταξικό και με έναν του ΑΝΤ1 επειδή πήγε κατά την άποψή του να κάνει κίτρινη δημοσιογραφία.

Το παλληκάρι θα έπρεπε να πάρει παράσημο όχι να του την πέσουνε. Μιλάω για τον αλλοδαπό εικονολήπτη που μπουγέλωσε την κομπανία. Οι δικοί μας οι πούστηδι τον πετάξανε στην απόξω. Λειτούργησαν σαν τους μικροπωλητές στην Πλάκα, όταν ένας καινούργιος εμφανίζεται. Το έκανε για να μη χάσει το πλάνο. Ποιο; Πέταξε λίγο νερό καλοκαιριάτικα. Σιγά το έγκλημα.

Εξαλλος ο Κουίκ. Τελείωσε τις δηλώσεις του και του την έπεσε. Χαρακτηριστικό του εκνευρισμού που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στους ΑΝΕΛ. Μετά κι ενώ κάποιος άλλος έκανε δηλώσεις στις κάμερες, τη χώθηκε ξανά για να τα χώσει στο δημοσιογράφο του ΑΝΤ1, ο οποίος απλώς είχε την ίδια περιέργεια με τον Κουίκ και ήθελε να μάθει τι συνέβη και γιατί συνέβη.

Γιατί το έκανε αυτό ο πρώην δημοσιογράφος Τέρενς; Επειδή ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έβγαινε ζωντανά στην εκπομπή του Παπαδάκη. Εκτιζε τηλεοπτική σχέση με τους Παπαδάκηδες της τηλεόρασης. Ερχονται δύσκολες μέρες...

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος έστησε το επεισόδιο της Καραμανλή με τη Ζωή