ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΝΤΡΑ ΑΥΤΗ Η ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ!

 

Την είδα για πρώτη φορά στην ταινία που πήρε το Όσκαρ, το 2013, το «Οδηγός Αισιοδοξίας» με τον Μπράντλυ Κούπερ και τον Ρόμπερ ντε Νίρο. Το αστέρι. Ταλεντάρα. Φρέσκο πράμα στο Χόλυγουντ, όλα τα ατού που χρειάζεται μια γυναικα ηθοποιός για να γίνει επιτόπου σταρ. Κούκλα. Με δική της ομορφιά. Με τσογλανισμό και νταηλίκι. Και κορμάρα.

Η Μέρυλ Στρηπ, το πρώτο πακέτο του παγκόσμιου σινεμά τα τελευταία 20 χρόνια, ποτέ δεν υπήρξε γκόμενα. Ακόμα και πιτσιρίκα. Μαγική ηθοποιός, δεν υπάρχει καλύτερή της, ;όχι όμως σε παρακαλώ, σα γυναίκα.

Αυτή, η Τζένιφερ Λώρενς, γεννηθείσα του 1990, κάτι Τζένιφερ Άνιστον και Αντζελίνα Ζολύ, τις έχει για πρωινό τσάι. Είναι η διάδοχος της Μέρυλ Στρηπ. Για κάθε ρόλο, δραματικό, κωμικό, για ταινία εποχής, μυστηρίου, αστυνομική, φαντασίας. Για κάθε τι. Τεράστια ηθοποιός και θηλυκό που σε μουδιάζει.

Το γράφει το περιοδικό Forbes, άρα μετρημένα κουμπιά. Η υψηλώτερα αμειβόμενη ηθοποιός του 2015 είναι η 25χρονη Αμερικάνα Τζένιφερ Λώρενς, με περισσότερα από 50 εκ. δολάρια. Περισσότερα κατά 18 εκ. από τα χρήματα που κέρδισε το 2014.

Εδώ είμαστε. Πώς να βρει άνδρα αυτός ο δυναμίτης, αυτός ο κορίτσαρος! Δύσκολο. Απίθανο.

Είσαι η Λώρενς, κονομάς σήμερα 50 εκ. το χρόνο, αύριο θα κάνεις ταμείο 100, διότι είσαι κινηματογραφική αξία, διότι πουλάς τρέλλα σαν προϊόν. Σ' αρέσει ένας άνδρας και με τον πιο γνήσιο, τον πιο αληθινό τρόπο σου λέει Σ' αγαπώ. Σε θέλω. Είσαι η γυναίκα της ζωής μου. Ολούρμου;

Ρωτάω. Τον πιστεύεις τον τύπο; Είσαι η Λώρενς, κατέληξες στον συγκεκριμένο άνδρα, όμως είσαι σίγουρη ότι δεν σε παραμυθιάζει; Ότι δεν στην έπεσε για τα λεφτά σου.

Πρόβλημα. Πώς να δοθείς ψυχή και σώματι, πώς να επενδύσεις σε μια σχέση με προοπτική, όταν εσύ η Λώρενς κάνεις λογαριασμό 50 εκατομμύρια το χρόνο κι ο άλλος 50.000 και 500.000 δολάρια. Πρόβλημα.

Διαβάστε ακόμα:

Γελοιποίηση του ζεϊμπέκικου από τον Μελισσανίδη