ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΦΑΝΙ

 

Ο Μελ Γκίμπσον είναι αληταράς. Δεν φθάνεις στην κορυφή αν δεν είσαι κωλοπετσωμένος. Άτομο με σκληρό χαρακτήρα. Δεν περιμένεις να σε ταξιδεύσει μονάχα το ταλέντο σου. Μιλάμε γενικά, εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν.

Ο συγκεκριμένος Μελ Γκίμπσον δεν είναι η ηθοποιάρα. Σε καμμία περίπτωση. Κι όμως, το παλληκάρι από την Αυστραλία τα κατάφερε μια χαρά. Για δεκαετίες κυκλοφορεί μέσα στα πρώτα ονόματα του Χόλυγουντ, πήρε και Όσκαρ, κάνει και τον σκηνοθέτη. Μαγκιά του.

Θέμα. Ο Μελ Γκίμπσον πηδάει μια 24χρονη, κάποια 35 χρόνια νεώτερή του. Πού είναι το περίεργο, ένας 60αρης να ρίχνει στο κρεββάτι μια κυρία που σήμερα την καψουρεύθηκε κι αύριο θα της δώσει απολυτήριο.

Τι ανοησίες είναι αυτές που γράφουν. Μη δουν κάποιον επώνυμο, με κάποια, γνωστή, άγνωστη, και επιτόπου τους βγάζουν... ερωτευμένους. Και αρχίζουν να μιλάνε για ειδύλλιο. Για γάμο προσεχώς κι άλλα τέτοια κουφά.

Είπαμε. Ο Γκίμπσον δεν είναι κορόιδο, να πέσει πάλι στο λούκι του γάμου, επειδή του κούνησε την ουρά της η έτσι. Κάποια που τον πλησίασε, του συστήθηκε σεναριογράφος και του αυτοπροτάθηκε να την προσλάβει ο ηθοποιός στην παραγωγή του.

Διαβάστε ακόμα:

Καρφωτή πήγε η δουλειά στην Μύκονο