ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ!

 

Η κυρία Νίτσα Μαρούδα μια γάμα εθνικής ενζενύ του ελληνικού θεάτρου, που ποτέ δεν πήρε πρώτο ρόλο και στο σινεμά, τότε που στην Ελλάδα γυριζόντουσαν 70-90 ταινίες το χρόνο, είναι η πεθερά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Σκοτιστήκαμε! Η κακή πεθερά, να προσθέσω, μια στρίγγλα, καμμία σχέση με την χαζοβιόλα του κινηματογράφου. Ομορφούλα και τσαχπινούλα στα νειάτα της η κυρία Νίτσα, όμως, σε καμμία περίπτωση σέξυ, που την έβαζαν να παίζει την κουτή, το κορίτσι που δεν έπαιρνε στροφές στο μυαλό.

Και ξαφνικά γέμισε ο τόπος από ρεπορτάζ αποκαλυπτικά για τη σχέση της πεθεράς Νίτσας Μαρούδα και του υποψήφιου πρωθυπουργού Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Για ποιο λόγο; Για να μάθουμε ότι καλοπάντρεψε την κόρη της, ότι έχει γαμπρό μάλαμα.

Αν, δηλαδή, η Βαγγέλα, που στο ντημπαίητ πήρε τα σώβρακα του Τσίπρα, κερδίσει τις εκλογές, η κυρία Νίτσα μας θα γίνει βασιλομήτωρ. Και επειδή δεν έχουμε βασιληά, η κυρία Νίτσα μας θα αποκτήσει τον τίτλο πρωθυπουργομήτωρ.

Να σοβαρευθούμε. Βγάλανε στο κλαρί και την Νίτσα Μαρούδα και έχει σκάσει από τη ζήλεια της η Ζωή Λάσκαρη. Άσε, κυρά μου, τα παραμυθάκια. Μας λέει ότι ο Βαγγέλης είναι χρυσό παιδί, όμως κάποιες στιγμές, από τις πολλές σκοτούρες του, νευριάζει εύκολα. Και λόγω των υποχρεώσεων του συνήθως απουσιάζει από το σπίτι.

Δεν μας τα λέει καλά η κυρία Νίτσα. Η Βαγγέλα βρίσκεται εκτός εαυτού διότι του την σπάει η πεθερά του. Δεν την αντέχει άλλο. Γι' αυτό και ξεπορτίζει. Αυτό είναι το έγκυρο μαϊμού αποκλειστικό ρεπορτάζ του αποδυτηριάκια.

Διαβάστε ακόμα:

Το μήνυμα Μεισσανιδη: Ελάτε να πηδηχθούμε!!!