«ΠΡΟΣΘΗΚΗ» Η ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ!

 

Είναι κάποιες κυρίες που βγαίνουν στην τηλεόραση και είναι για πολλά χαστούκια. Και για βυτία από ροχάλες. Παρλάρουν ένα κάρο μαλακίες για ανύπαρκτα θέματα, για ανύπαρκτα πρόσωπα και μ΄ένα τέτοιο ύφος ξερόλας και αποκαλυπτικής όρνιθας, όταν σουρτουκάει έξω από το κοτέτσι.

Θα μου πεις τι φταίνε οι τσαμπερδώνες, φυσικές κι όχι ξανθιές, έλα, έβγαλα και το ρατσιστικό μου. Να έρθουμε στο θέμα της ημέρας, όμως! Ποιας ημέρας, της εβδομάδας να λέω καλύτερα. Ρε, του μήνα το θέμα είναι και λίγο λέω πάλι. Η κυρία Σάσα Σταμάτη, μέλος της πετυχημένης ομάδας στον πρωινό του αντένα, έμεινε εκτός! Όχι, ρε.

Τέτοια είδηση και πέρασε σχεδόν στο ντούκου. Τουλάχιστον πρωτοσέλιδη άξιζε στα ταμπλόυντ, αθλητικά και πολιτικά, οικονομικά και κουτσομπολίστικα. Η Μαρία Ηλιάκη στη θέση της Σάσας Σταμάτη! Συγκλονίστηκε η πιάτσα. Το γεγονός!

Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας δεν θα έχουν στη σύνθεση την 35αρα δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, που είχε δηλώσει κάποτε ότι το στήθος της μεγαλώνει μόνο του, αλλά την Μαρία Ηλιάκη, που είχε πει το άλλο: Από την οπή στον πρωκτό μπορείς να καταλάβεις ψυχολογικά ποιος είναι ο άλλος.

Δεν το συζητάμε ότι πουλούσε η κυρία Σάσα Σταμάτη, η γλωσσού, και πώς αλλοιώς να βγει το μεροκάματο αν ο στόμας δεν βγάζει πιπέρι και σκόρδο έξτρα στο τζατζήκι. Να, όμως, που βάζουν άλλη στη θέση της. Τι συνέβη; Η ίδια η κυρία Σταμάτη είπε «Ναι, μεν η ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, όμως το πρωινό του αντένα χρειαζόταν «προσθήκες». Εννοεί οτι η Ηλιάκη είναι μια προσθήκη, μια τσόντα, οχι βέβαια με την πορνογραφική σημασία της λέξης.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Ντέμης έγινε κιτρινόξανθος