ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ!

 

Χάνει από τον Πανιώνιο ο Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν... έχασε την ευκαιρία να «δώσει» στον κόσμο τον Αλαφούζο. Κυριακή ήτανε το ματς στη Νέα Σμύρνη και από την επομένη η εφημερίδα του μεγαλομέτοχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κυκλοφορεί με εμπρηστικά πρωτοσέλιδα που «στριμώχνουν» τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Χθες Τετάρτη το παρατράβηξε η Πράσινη: «ΠΑΡΕΛΘΟΝ» είσαι για τον κόσμο!» ήταν το πρωτοσέλιδο και αναφερόταν, βέβαια, στον Αναστασίου, όχι στον... Αλαφούζο.

Τι θα πει «Είσαι παρελθόν, Αναστασίου, για τον κόσμο». Θα πει, κατά την πράσινη εφημερίδα ότι ο Αλαφούζος δεν εκφράζει τον κόσμο του Παναθηναϊκού! Θα πει ότι όταν ο Αλαφούζος συνεχίζει να σε κρατάει προπονητή, Γιάννη Αναστασίου, σημαίνει ότι ο πρόεδρος δεν πιάνει τους σφυγμούς του κόσμου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια συλλογική εφημερίδα αντιπολιτεύεται τη διοίκηση της ΠΑΕ. Άλλο ότι αυτό σημερα δεν γίνεται πια στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Στον Παναθηναϊκό, όμως, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν είναι με τον Αλαφούζο, είναι με τον... λαό του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε ακόμα:

Λερώσαμε ξανά τις σοβρακοφανέλες μας