ΡΕ, ΒΟΥΤΣΑ, ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ 'ΝΑΙ... ΜΠΑΜΠΑΣ;

 

Και πολύ ερωτευμένος είναι ο ο 84χρονος, για να μη ξεχνιόμαστε, δημοφιλέστατος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς. Όποιος τον βλέπει με την σύντροφό του, ένα 35χρονο κορίτσι, συμφωνεί ότι είναι ταιριαστό ζευγάρι. Δείχνουν με τρυφερότητα τα αισθήματά τους.

Από σεξ πώς τα πάνε οι δυο τους; Εγώ θα σου πω. Μεγάλη κατάκτηση για έναν άνδρα όχι πάνω από τα 80, αλλά και από τα 70, αν καταφέρει να του σηκωθεί. Κι αν συμβεί αυτό, μια ημιψόφια, ...ολίγον σκληρή στύση, το θαύμα για να επαναληφθεί θα χρειαστεί να περάσουν ένα-δυο εβδομάδες, ίσως και μήνας.

Αντιληπτό ότι δεν κάνουμε κουτσομπολιό! Ο λατρεμένος από τον κόσμο κωμικός ηθοποιός που δεν κρύβει τον έρωτά του, όπως και η σύντροφός του, μας δίνουν την αφορμή για κάποιες ακαδημαϊκού τύπου σεξουαλικές προσεγγίσεις, όσον αφορά την ανδρική ικανότητα και γονιμότητα. Βέβαια! Δεν αγνοούμε ότι ο Βουτσάς, όπως και το διαλαλεί, θέλει να αποκτήσει παιδί.

Προσπαθούν Βουτσάς και το κορίτσι του με εξωσωματική. Ρωτάω. Αν θα κάνουν παιδί, ποιος θα είναι ο μπαμπάς του; Ασφαλώς ο Βουτσάς. Ποιος άλλος.

Ρωτάω, επειδή υπάρχει και ο θάνατος. Σήμερα, αύριο, μεθαύριο. Έστω, όμως, ότι ο Βουτσάς δεν θα πεθάνει. Εννοώ ότι δεν θα φύγει από τη ζωή σε 5 και 10 χρόνια. Σε 2,5 μήνες συμπληρώνει τα 84, άρα αν τελικά αποκτήσει μωρό, αυτό θα το πετύχει τουλάχιστον στα 85 του χρόνια.

Έστω, λοιπόν, ότι το παιδί του Βουτσά θα έχει εν ζωή τον πατέρα του. Ποιον πατέρα του, όμως; Τον 90χρονο, τον 95χρονο, ένα παιδί που ακόμα θα πηγαίνει στον παιδικό σταθμό, στο δημοτικό σχολείο.

Είπαμε. Μιλάμε ακαδημαϊκά. Για τον καθένα, όχι μόνον για τον ηθοποιό, που θέλει να γίνει μπαμπάς στην ηλικία του. Εγώ, πάντως, στα 85 μου δεν θα υιοθετούσα ούτε σκυλί.

Διαβάστε ακόμα:

Τι «παίρνει» ο Πάρις Κασιδόκωστας από την Τάμτα