ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ

 

Γράφει ο Ισαάκ Διαμαντίδης

Μέσα στο Νοέμβριο θα κληρώσει για τις νέες τηλεοπτικές άδειες που θα χορηγηθούν με βάση το νόμο που κατατέθηκε στη Βουλή το απόγευμα της Δευτέρας. Σημειώστε τα ονόματα όσων έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον να συμπεριληφθούν στα επιχειρηματικά σχήματα που θα δημιουργηθούν.

Πρώτη και καλύτερη η Γιάννα Αγγελοπούλου, που από καιρό φαίνεται να έχει εξασφαλίσει τη δέσμευση του Αλέξη Τσίπρα. Δεν αποκλείεται να γίνει μέτοχος σε ένα από τα υπάρχοντα κανάλια. Φήμες κάνουν λόγο για τον ΑΛΦΑ.

Ζωηρό και το ενδιαφέρον του επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννακόπουλου, καθώς και ομάδας εφοπλιστών με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ένωσης τους Θ. Βενιάμη.

Στους εκδοτικο-δημοσιογραφικούς κύκλους κυκλοφορεί μετ’ επιτάσεως η φήμη για είσοδο στην τηλεοπτική αγορά επιφανών επιχειρηματιών από τη Γαλλία, για συνεργασία με υγιή εγχώριο όμιλο ενημερωτικών μέσων. Εικάζεται ότι πρόκειται για τον όμιλο που διευθύνει ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ενδιαφέρον για τις 4-8 τηλεοπτικές άδειες που θα χορηγηθούν έχουν εκδηλώσει επίσης ο Βαρδής Βαρδινογιάννης και ο Φ. Μπόμπολας.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί θα χάσει η Ντορέττα από τον Λιάγκα