ΤΖΩΝΥ ΝΤΕΠ: Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ (ΠΑΡΑΜΥΘΙ) ΛΕΣΒΙΑ

 

Μια ακόμα κόρη διάσημου ηθοποιού δήλωσε φόρα παρτίδα ότι είναι λεσβία. Περίεργο. Όχι ότι το κορίτσι είναι ομοφυλόφιλη, το ύποπτο είναι να το δημοσιοποιήσει. Όταν, μάλιστα, κι αυτή, άλλη... σύμπτωση, είναι ανήλικη.

Ασφαλώς και υπάρχουν λόγοι συγκεκριμένοι που μια 16χρονη λες κι είναι star κι αυτή και γνωρίζει στο κοινό μέσα από τα social media τις προσωπικές της σεξουαλικές επιθυμίες. Ψάχνει σύντροφο; Το πιο εύκολο, ακόμα κι αν δεν είναι καυτό γκομενάκι. Τόσα κορίτσια θα ήθελαν να πάνε μαζύ της, μόνο επειδή είναι κόρη του Τζώνυ Ντεπ. Ακόμα και κορίτσια που δεν είναι gay.

Δεκάξι χρονών η κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ και του Άλεκ Μπώλντουιν είχε βγάλει στη φόρα απαγορευμένες, ακατάλληλες φωτογραφίες με την ερωμένη της, μια αραπίνα. Το ίδιο έκανε και η κόρη της ελληνικής καταγωγής κυρίας Αριάνας Στασινοπούλου του παγκόσμιου site Τhe Huffigton Post.

Tι κόλπο είναι αυτό; Το πράμα μιλάει μόνο του. Τα κοριτσάκια δεν αντέχουν τη μηδενικότητά τους. Πιο σωστά ότι ποτέ δεν θα γίνουν όπως ο μπαμπάς, η μαμά. Ότι δεν είναι αυτή που είναι, αλλά η κόρη του τάδε, της δείνα. Και αντιδρούν μαλακισμένα. Εξτρεμιστικά. Προκειμένου να προκαλέσουν. Να πουν στον κόσμο Είμαι κι εγώ, έχω τη δική μου προσωπικότητα, μπορώ να κυκλοφορήσω σαν κάτι άλλο, διαφορετικό. Κάνω κάτι που δεν μπορεί η μάνα μου, ο πατέρας μου.

Είμαι χίλια τα εκατό σίγουρος ότι ο Τζώνυ Ντεπ πήρε πρέφα την «επανάσταση» της θυγατέρας του. Ότι παραμύθι φούρναρης είναι λεσβία. Ότι παριστάνει την τζίβα. Και της την έσπασε της κόρης του.

Η κόρη περίμενε καταδίκη από τον πατέρα της, ίσως την αποστασιοποίησή του. Κι αυτός, ο Τζώνυ Ντεπ δήλωσε «ό, τι πει η κόρη μου, σέβομαι τις αποφάσεις της, στέκομαι δίπλα της, πάντα θα την στηρίζω».

Μαλακίες το ανάγνωσμα, δηλαδή. Ένας παγκόσμιος σταρ του σινεμά με τη ζωή που κάνει και επειδή έχει το χαρακτήρα που έχει, το τελευταίο που τον απασχολεί είναι κάποιο παιδί που έκανε κάποτε με μια από τις γυναίκες που γνώρισε, που παντρεύτηκε.

Διαβάστε ακόμα:

Η πεθερά του Αλ Πατσίνο τον πήρε στο ...κυνήγι