Η ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ!

 

Δώσε μου μια απάντηση. Μια εξήγηση πώς ένας άνδρας 64 χρονών συνεχίζει να συζεί με μια γυναίκα που αυτή είναι 70 χρονών. Εδώ και περισσότερο από τρεις δεκαετίες.

Φοβερό. Ένας άνδρας να έχει μία και την ίδια γυναίκα και μετά από 32 χρόνια αποφασίζει να την παντρευτεί. Μην την χάσει;

Ο άνδρας είναι ο συμπαθέστατος ηθοποιός Κερτ Ράσελ, πάντα πρωταγωνιστής στις ταινίες, όμως ποτέ δεν μπήκε στη βιτρίνα το Χόλυγουντ, μέσα στους πρώτους. Η γυναίκα είναι η ταλαντούχα Εβραία Γκόλντυ Χόουν. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1983 όταν γύριζαν μαζύ μια ταινία και από τότε δεν χώρισαν ποτέ.

Τι βρίσκει ένας παίδαρος, όπως είναι ο Κερτ Ράσελ, σε μια ηλικία που ακόμα έχει στύση με μια γυναίκα που για να υγρανθεί στην ηλικία της θα χρειαστεί χάδια και φιλιά τουλάχιστον διόμισυ ώρες. Τι να σου κάνει ένα αιδοίο 70 χρονών!

Το μάτι στα 70 και στα 80 είναι ικανό να βλέπει, τα δόντια να μασουλάνε, η καρδιά να κτυπάει. Στην ξεραϊλα του αιδοίου μιας γριας πώς να ευχαριστηθεί ένας άνδρας που στα 65 έχει τις σηκωμάρες του. Θα μου πεις ότι η γυναίκα εκτός από το αιδοίο έχει και στόμα, και γλώσσα.

Ένας τέτοιος δεσμός δεν μπορεί να είναι μόνον σεξουαλικός. Για να παραμένουν ζευγάρι και να αποτελούν την εξαίρεση της εξαιρέσεως στο Χόλυγουντ, Ράσελ και Χόουν έχουν γίνει αδέλφια. Σαν αδέλφια. Αδελφές ψυχές. Κάτι περισσότερο από παρεϊστικη η σχέση τους. Δεν μπορεί να μην λειτουργεί η ελευθερία! Η προσωπική ελευθερία του καθενός.

Να, η ερμηνεία, η εξήγηση γιατί κρατάει τόσα χρόνια μια σχέση. Ο καθένας κάνει ό, τι θέλει, όπως τον ικανοποιεί η καθημερινότητά του και τους αρέσει η πίστη του ενός στον άλλον. Κι όταν βρίσκονται ο ένας γεμίζει τις μπαταρίες του άλλου σαν άνθρωποι, σαν ανεξάρτητες υπάρξεις.

Διαβάστε ακόμα:

Η πεθερά του Αλ Πατσίνο τον πήρε στο κυνήγι