ΖΕΤΑ, ΓΙΑΝΝΑ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΛΕΝΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΚΕΙ!

 

Έχει καμμία σχέση η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, η γνωστή, με τη κυρία Ζέτα Μακρυπούλια, την γνωστή; Εντελώς διαφορετικό κοινωνικό και οικονομικό μέγεθος. Και ειδικό βάρος, επίσης διαφορετικό.

Το ίδιο και η κυρία Όλγα Γεροβασίλη, ένα ασόβαρο πράμα, κυβερνητική εκπρόσωπος λέει, καμμία σχεση με την κυρία Ελένη Μενεγάκη, δεσπόζουσα opinion maker με πολυετή παρουσία τόσο στην υψηλών απαιτήσεων πρωινή ζώνη, όσο και στα εξώφυλλα των παπαράτσιων περιοδικών με χαρτί ιλουστρασιόν.

Πρεμιέρα Λάκη Λαζόπουλου στο θέατρο και παρόντες ο μισός σύριζας. Ακόμα και ο υπουργός Κουρουμπλής να εισπράττει τέχνη δια ακοής. Πρώτος και καλύτερος, πάντα αγραβάτωτος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά της συζύγου του κυρίας Μπαζιάνα.

Αυτό θα πει πολιτική συνέπεια, λέω για τον πρωθυπουργό, που μπορεί να την έκανε γυριστή, από αντιμνημονιακός σε μνημονιακός, όμως παραμένει σταθερός στις κομματικές διακηρύξεις του σύριζα, απόδειξη ότι δεν φοράει γραβάτα. Απόδειξη ότι δεν είναι ούτε Σαμαράς, ούτε Βενιζέλος, που είναι γραβατωμένοι όπου εμφανίζονται, ακόμα και στη Βουλή, τον ναό της δημοκρατίας. Εκεί όπου ο καθένας οφείλει να σέβεται τα δικά του πιστεύω, όπως ο Τσίπρας, γι' αυτό είναι ξεκούμπωτος στο πουκάμισο και στο κοινοβούλιο.

Τώρα θα μου πεις γιατί φοράει πουκάμισο, αφού αρνείται τη γραβάτα; Επειδή δεν θέλει να μοιάζει με τον Ανδρέα Παπανδρέου, που επίσης δεν φόραγε για χρόνια γραβάτα, αλλά όχι και πουκάμισο. Το ντρέσινγκ στάιλ του γαμιά ήταν μπλουζάκι, να μη μοιάζει περιθωριακός, δηλαδή πουκάμισο χωρίς γραβάτα.

Όταν βλέπεις κάποιον σε βραδυνή έξοδο, σε επίσημη εκδήλωση, να φοράει πουκάμισο χωρίς γραβάτα είναι σαν κάποιον που φοράει γραβάτα πάνω σε πουλόβερ με λαιμό διπλωμένο. Ξεφύγαμε, όμως. Λέγαμε για τα κορίτσια, που τα έβαλε όλα στο σωρό, όλα σ' ενα καζάνι, η life style δημοσιογραφία του σύριζα.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου που σήμερα έχει γενέθλια, πάτησε τα 61, χωρίς τον σύζυγό της. Η Ελένη Μενεγάκη χωρίς τον Ματέο, η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Χατζηγιάννη, η σύζυγος του Χαϊκάλη με τον ηθοποιό πρώην υπουργό, ο Κοντομηνάς χωρίς την Σπυροπούλου, ο πρωθυπουργός με την σύζυγό του Περιστέρα. Όλοι θεατρόφιλοι. Δεν πήγαν θέατρο για δημόσιες σχέσεις με τον αρχηγό κόμματος που δεν έχει κόμμα, λέω για τον Λάκη Λαζόπουλο. Όχι, μη σκεφθεί κανείς το άλλο, δηλαδή ότι πήγαν για να γλυτώσουν κανένα κράξιμο από το Αλ Τσαντίρ.

Διαβάστε ακόμα:

Είχε ανδρισμό η τσουτσού του Χατζησάββα