ΤΟΝ «ΕΔΩΣΑΝ» GAY ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ!

 

Η ιστορία είναι γνωστή και πρόσφατη. Βγήκαν στον αέρα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο παραιτηθείς βουλευτής του Σύριζα και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Τσίπρα, Γαβριήλ Σακελλαρίδης παντρεύτηκε στη Νέα Υόρκη με τον γιο πανίσχυρης οικονομικά ελληνικής οικογένειας. Ο ίδιος ο Σακελλαρίδης, τελικά, πήρε θέση με δήλωσή του στο facebook. Και από κοντά δημοσιογραφικό συγκρότημα, όχι φιλικό στην κυβέρνηση, με ρεπορτάζ και σχόλια ανέλαβε να στηρίξει πολιτικά, αλλά και ηθικά τον θιγόμενο πολιτικό, ο οποίος ξεπέρασε ήδη μια φάση προσωπικής κατάθλιψης.

Τι αναφέρει ο ίδιος ο Σακελλαρίδης, ο άλλοτε κολλητός και συναγωνιστής αντιμνημονιακός του Αλέξη Τσίπρα, για τον viral κιτρινισμό, για όλα αυτά που γράφτηκαν σε βάρος του και τον πυροβολούν σε επίπεδο προσωπικής ζωής; Μ' ένα κείμενο πολλών λέξεων, χαμηλών τόνων, διαψεύδει ότι εργάζεται στο Λονδίνο και ότι ήλθε εις γάμου κοινωνία με άνδρα στην Νέα Υόρκη. Ο άνθρωπος απορεί γιατί έτσι ή, αλλοιώς τον συνδέουν με άτομο, με άτομα τα οποία δεν έχει συναντήσει ποτέ στη ζωή του.

Από την άλλη, στην «απάντηση» που υπογράφει ο Σακελλαρίδης στο προφίλ του μιλάει ξεκάθαρα για «στοχοποίηση». Και αφήνει σαφείς, σαφέστατες αιχμές ότι τα «σχόλια για την προσωπική του ζωή» βγήκαν μέσα από τον Σύριζα, ακόμα και μέσα από το Μαξίμου!

Με την ευκαιρία εμφανίστηκαν δημοσιεύματα «συμπαράστασης» στον Σακελλαρίδη, στα οποία αναφέρεται πως το θύμα, δηλαδή ο Γαβριήλ δεν διαγράφηκε από τον Σύριζα, ούτε εκδιώχθηκε από τον Τσίπρα, όπως ήθελαν οι «διαρροές». Ότι ο Σακελλαρίδης, που διαφώνησε με τον Τσίπρα, που αρνήθηκε να ψηφίσει το μνημόνιο, δεν παντρεύτηκε γιο Έλληνα μεγιστάνα στην Νέα Υόρκη. Στην αμερικάνικη μεγαλούπολη για την επιβίωσή του εργάστηκε σε εστιατόριο, ο άλλοτε αυτοκόλλητος του Τσίπρα, μάλιστα είχε συμμετάσχει στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές.

Διαβάστε ακόμα:

Αναζητείται ηγέτης