ΠΟΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ;

 

Το νέο trent στις συζητήσεις είναι τα κανάλια, οι τηλεοπτικές άδειες, ποιοι θα φύγουν, ποιοι θα μείνουν, ποιοι θα έρθουν, ο «πόλεμος» του Μαρινάκη με την Γιάννα και τον «Τούρκο» κτλ. κτλ. κτλ... Ο Θεός να μας φυλάει δηλαδή...

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένη να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, μόνο που πρέπει να προσέξει μην σκίσει κανένα καλτσόν! Λοιπόν, δεν θέλουν λέει, πια κανάλια που εκπέμπουν χωρίς άδειες, κανάλια που είναι υπερχρεωμένα, κανάλια που δεν πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους και κανάλια που μέσα στην κρίση ζητάνε και δάνεια. Τέλος κούκλα μου σου λέει... ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, ο οποίος έκανε σαφές πως στο εξής οι τηλεοπτικές άδειες Πανελλαδικής εμβέλειας θα είναι μόνο 4 ανεξαρτήτως περιεχομένου.

Τα δεδομένα άλλαξαν πλήρως, καθώς σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις, αναμενόταν ότι εκτός από τα 4 κανάλια γενικού περιεχομένου θα λειτουργούσαν και αλλά ψυχαγωγικού χαρακτήρα, ωστόσο με βάση την ενημέρωση που έγινε κάτι τέτοιο δεν θα ισχύει, καθώς η νέα νομοθετική ρύθμιση προβλέπει 4 κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας στο σύνολο. End of story (Καλά έτσι και γίνει αυτό, εγώ να γίνω κασέρι).

Διαβάστε τη συνέχεια στο nikosonline.gr