ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Η ΟΛΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΣΕΞΥ!!!

 

Ε, όχι κι αυτό, ρε. Να είναι μια ζουμερή 40αρα, να την βλέπεις και επιτόπου να την φαντασιώνεσαι σεξουαλικά βέβαια, όχι... πολιτικά, να κυκλοφορεί με ρούχα που κάνει μπαμ η... χωρίστρα στο πλούσιο στήθος της και πάνω από το γόνατο το φουστάνι, και η κυρία να καταδικάζει τον... σεξισμό των ανδρών. Η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη μας έστειλε. Τι άλλο να πει για να μας τελειώσει.

Είναι πολιτικός η κυρία, πρώην υπουργός. Προέρχεται από τζάκι πολιτικό. Επόμενο, λοιπόν, να πουλάει πολιτική. Υποκρισία, δηλαδή. Για να μην πω θράσος. Είναι που είναι προκλητική ως γυναίκα, και εννοώ προκλητική σεξουαλικά, ερεθίζει με τον σεξισμό της, γίνεται και προκλητική με τον πολιτικό, με τον κοινωνικό της λόγο.

Συγκεκριμένα. Έκανε σικάτη εμφάνιση στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και είπε ότι όταν μπήκε στη Βουλή την έβλεπαν σα γκόμενα. Δεν το είπε έτσι ακριβώς. Είπε ότι της έκαναν σεξιστικά σχόλια. Και ότι αυτό... δεν είναι σωστό, διότι μια γυναίκα δεν ασχολείται με την πολιτική για να επιδείξει τη θηλυκότητά της.

Ξανά μανά το λέω ότι δεν τα είπε έτσι, τα γράφω με δικά μου λόγια διότι το κολεγιοκόριτσο έχει περιορισμένο λεξιλόγιο. Και για να μεταφέρω τι ακριβώς είπε, τι ακριβώς εννοεί, έβαλα στο σενάριο και την δική μου υπογραφή.

Είναι σκάνδαλο να μιλάει ειδικά η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη για τον ανδρικό σεξισμό όταν η ίδια τον προκαλεί. Σ' όλες τις δημόσιες παρουσίες της το αρσενικό μάτι μαγνητίζεται στο μπούστο της. Γιατί; Επειδή η ίδια η κυρία Κεφαλογιάννη δεν... κρύβει τη σεξουαλικότητά της. Τι λέμε! Στις 7,5 από τις δέκα δημοσιευμένες φωτογραφίες της η κυρία ντύνεται με τέτοιο τρόπο λες κι είναι τοπ-μόντελ, ροκ τραγουδίστρια, ηθοποιός πριν γυρίσει σκηνές ερωτικές.

Διαβάστε ακόμα:

Το σύμβολο του σεξ, του έκφυλου σεξ