ΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΣ... «ΕΙΔΗΣΕΙΣ»!

 

Μ' αρέσει η κυρία Σία Κοσιώνη. Απ' αυτήν προτιμώ να αγοράζω τις «ειδήσεις» μου από την τηλεόραση. Πήρες πρέφα; Μαγαζί είναι η τηλεόραση. Βιομηχανία. Δεν παράγει ειδήσεις, τις εμπορεύεται. Γι' αυτό προσπαθεί να κερδίσει τον πελάτη, τον τηλεθεατή, κατ' αρχήν με τον τηλεπαρουσιαστή.

Σοβαρή, σοβαρότατη η κυρία Όλγα Τρέμη, όμως βακέτα. Σιτεμένη. Ούτε η κυρία Μάρα Ζαχαρέα η οποία επίσης έχει επίπεδο, όμως δεν μου κάνει, διότι είναι χλεμπονιάρα και δεν με φαντασιώνει σεξουαλικά. Ως άνδρας την γυναίκα την θέλω κυρία, αλλά και ερωτεύσιμη, όχι να μου δίνει την εντύπωση του πορνιδίου, ούτε να μοιάζει με ξανθιά πρωινατζού. Γι' αυτό στο δελτίο ειδήσεων ψηφίζω Κοσιώνη.

Αξιόλογη και με ειδικό βάρος δημοσιογραφικό η κυρία Μαρία Χούκλη, όμως προσωπικά μου πέφτει βαρειά. Δεν έχει τη φρεσκάδα της Κοσιώνη και την τσαχπινιά της Έλλης Στάη.

Μην πάμε παραπέρα. Στα τοπικά κανάλια. Στο σουργελονιστάν. Κανονικό και χωρίς διαβατήρια. Φάτσες πρόστυχες, φτηνές, κορίτσια που μοιάζουν να δουλεύουν σε μασατζήδικα
«διαβάζουν» το δελτίο ειδήσεων. Η φρίκη. Κομίκ γυναικεία πρόσωπα με μαλλί χτενισμένο στο κομμωτήριο της γειτονιάς, χωρίς να ντρέπονται τους τηλεθεατές τους να λένε τα νέα, για το σεισμό που έσπειρε το θάνατο σε τόσα άτομα, για τις απειλές των τζιχαντιστών, για την επικείμενη συμφωνία κυβέρνησης-τρόικας στο ασφαλιστικό. Σοβαρά, φρέσκα νέα από ασόβαρες, μεταχειρισμένες μαϊμούδες.

Διαβάστε ακόμα:

Αποκάλυψη για το νυχτοκάματο του Βοσκόπουλου