ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ... ΞΑΝΑΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ Η ΜΠΑΡΥΜΟΡ;

 

Πολλά πράγματα δεν τα ξέρουμε πριν τα δοκιμάσουμε. Πριν εκείνα μας δοκιμάσουν! Έτσι είναι. Υπάρχουν κι εκείνα τα γεγονότα που μας προκύπτουν στη ζωή μας χωρίς τη θέλησή μας.

Ένα είναι ο γάμος. Και γαμώ το αγγούρι. Το κόστος! Ο πόνος! Η δυστυχία. Απ' όλα έχει ο κήπος του γάμου αν δεν μπεις διαβασμένος στο παιχνίδι, αν δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς τη σχέση, που δεν είναι μόνον ερωτική και συζυγική, αλλά και... συμβολαιογραφική.

Να σου πω το μυστικό. Όποτε γίνεται ένας γάμος, την ώρα της τελετής, στα τρία μέτρα από το ζευγάρι κάθεται ένας αόρατος γεράκος που χαμογελά πονηρά και σιγοψιθυρίζει τόσο που ουδείς τον ακούει...

«Τούτη τη στιγμή αισθάνεστε τρισευτυχισμένοι..., ούτε να το φαντάζεστε τι σας περιμένει σ' αυτό που αποφασίσατε, να παντρευτείτε...». Αυτό μουρμουρίζει πάντα ο γέρος σε κάθε γάμο!

Γλυκύτατη γκόμενα η 41χρονη Ντρου Μπάρυμορ, όμως δεν την παντρεύεσαι. Ούτε και η ίδια η διάσημη ηθοποιός έπρεπε να σκέπτεται το γάμο. Γιατί; Δεν της ταιριάζει. Δεν κάνει γι' αυτό το ρόλο. Της συζύγου. Της μητέρας. Τόσο απλά.

Παντρεύεται στα 19 της έναν ιδιοκτήτη μπαρ και χωρίζει μετά από λίγες εβδομάδες. Ξαναπαντρεύεται στα 25 της και βελτιώνει το ατομικό της ρεκόρ, διαζύγιο μετά από γάμο σε 4,5 μήνες.

Η Drew Brythe Barrymore είναι από σόι ηθοποιών και στα 7 της χρόνια ήταν κιόλας αστέρι του σινεμά. Στα 9 της έπινε ναρκωτικά και αλκοόλ. Στα 14 της πήγε για αποτοξίνωση. Η οικογένειά της την είχε στη ξευτύλα και το κορίτσι για να ζήσει στα 15 της χρόνια καθάριζε τουαλέτες. Με τόσα τραύματα ψυχολογικά πώς να έχει το φουκαριάρικο τις ισορροπίες του;

Ξαναπαντρεύεται για τρίτη φορά στα 38 της και κάνει δύο παιδιά με τον νεώτερο σύζυγό της. Για να μη ξαναδιαλυθεί ο γάμος κάνει ένα σωρό συμβιβασμούς, στην πραγματικότητα αρνείται το ίδιο της τον εαυτό, τον χαρακτήρα της. Και πάλι δεν τα κατάφερε να γλυτώσει το διαζύγιο.

Και ρωτάω. Αξίζει τον κόπο να είσαι μαζύ με κάποιον, σε γάμο κι όχι, όταν σκοτώνεις, όταν πνίγεις τη δική σου προσωπικότητα προκειμένου να μη χωρίσεις από τον σύντροφό σου;

Καλή ηθοποιός είναι η Ντρου Μπάρυμορ, χοντρό πακέτο στην άκρη έχει, το 'χει ρίξει με επιτυχία και στις κινηματογραφικές μπίζνες, με την παραγωγή ταινιών. Τι τον θέλεις τον γάμο, κορίτσι μου. Κι όμως! Θα ξαναπαντρευτεί.

Διαβάστε ακόμα:

Λεπτομέρειες που «μιλάνε» στον κόσμο