ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

 

Είναι «ειδικότητα» οι κουκουλοφόροι που μπουκάρουν στα γραφεία κάποιου και στέλνουν το «μήνυμα». Ό,τι λέμε.

Μια ομάδα «εκπαιδευμένων» σ' αυτή τη συγκεκριμένη εγκληματική πράξη έκανε το «ντου», μέρα μεσημέρι στην κυριακάτικη εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Για ποιο λόγο; Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Άλλο λέμε.

Μεροκάματο έβγαλαν οι μπουκαδόροι με κράνη και κουκούλες στο «Πρώτο Θέμα». Αυτή την εργολαβία ανέλαβε ο αρχηγός της συμμορίας, αυτή εκτέλεσαν, χωρίς να τους ενδιαφέρει για λογαριασμό ποίου έστειλαν το «μηνυμα».

Δεν γνωρίζουν, άλλωστε, τον ηθικό αυτουργό. Πιθανόν να είναι ένας αρχηγός κόμματος, ένας επιχειρηματίας, κάποιος που έχει διαφορές με την ιδιοκτησία της εφημερίδας. Κάποιος, το πιθανότερο, που δεν αντέχει την κριτική της εφημερίδας.

Τι κάνει η κυβέρνηση περί τούτου; Ό,τι κάνει και με τη βία στα γήπεδα. Τίποτα. Ή, μάλλον, για να αποφύγει τους χουλιγκανισμούς στο ποδόσφαιρο η κυβέρνηση διακόπτει το πρωτάθλημα, ακυρώνει το κύπελλο.

Να κάνει το ίδιο(!) η κυβέρνηση και με τις ζημιές που κάνουν οι κουκουλοφόροι. Να απαγορεύσει την έκδοση εφημερίδων. Υπ' όψιν ότι σε τουλάχιστον 20 περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια έχει γίνει «θεσμός» να τα σπάνε με λοστούς και βαριοπούλες σε εφημερίδες. Γι' αυτό η «σύνθεση» της τρομοκρατικής ομάδας που κάνει τέτοιες επιθέσεις είναι επιλεγμένη από τους κατάλληλους μπράβους, των οποίων ο αρχηγός ούτε κι αυτός γνωρίζει προσωπικά τον εντολέα.

Διαβάστε ακόμα:

Η οσία Ολγα!!!