ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

 

Ο κύριος Κανελλάκης είναι ένας σοβαρός άνθρωπος. Και ως δημοσιογράφος δεν ανήκει στη σχολή των τραμπούκων. Αν έχει να πει κάτι, το λέει με μέτρο, με σεμνότητα. Δεν προκαλεί. Να, όμως, που του έκαψαν το αυτοκίνητο. Υποψιάζομαι ότι τη ζημιά την έκαναν αρειανά. Μακράν οι πιο κακομαθημένοι οπαδοί, χειρώτεροι από τους παοκτσήδες και τους ηρακλειδείς.

Για να πάρει άδεια ο Άρης χρειάζονται λεφτά. Όσα κι αν έχουν κάποιοι είναι δικά τους, οικογενειακά, γιατί να τα βάλουν όταν η ομάδα θα γίνει πάλι ΠΑΕ; Τέλος πάντων, απαιτείται μια άλφα διαδικασία για να φθάσει στο σημείο η αρειανάρα να είναι άξια αδειοδότησης. Να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση, να «μπουν» οι ρυθμίσεις, που θα αναλάβουν να τις εξυπηρετούν. Ποιος, ποιοι θα εγγυηθούν; Όχι, βέβαια, αυτοί που δεν έχουν τσέπες στο παντελόνι.

Είναι και οι εχθροί του Άρεως, οι γνωστοί που κατοικοεδρεύουν στην πουτάνα την Αθήνα. Όταν, λοιπόν, τα αρειανά κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, είναι τουλάχιστον… προκλητικός ο δημοσιογράφος αν τα βλέπει σκούρα στο θέμα της αδειοδότησης. Και στο φινάλε, ο Κανελλάκης πρέπει να πει «ευχαριστώ» στην 17 Νοέμβρη του Άρεως.

Μιλάμε σοβαρά, δεν κάνουμε πλάκα. Ένα σαράβαλο ήταν το... πρώην Ι.Χ. αυτοκίνητο του δημοσιογράφου. «Τυχερός» ήταν που το έκαψαν. Θα πάρει καινούργιο, χωρίς να πληρώσει μία. Σου λέω, η καλύτερή του.

Διαβάστε ακόμα:

Μοντέλες βρίσκουν τον έρωτα σε επιχειρηματίες, τυχαίο;