«ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ» ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΟ ΜΑΝΕΚΕΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ

 

Θα το δούμε κι αυτό, «πρώτη κυρία» της Αμερικής ένα πρώην μοντέλο από την Σλοβενία. Λέω «θα το δούμε», όχι θα το δουν μόνον οι Αμερικάνοι, διότι ό,τι συμβαίνει στην πλανηταρχία αφορά όλον τον κόσμο.

Σύζυγος αυτουνού του περίεργου Ντόναλντ Τραμπ, που πλέον όλοι παίρνουν σοβαρά την πιθανότητα να γίνει αυτός πρόεδρος στη θέση του Ομπάμα, είναι η κυρία Μελάνια. Η γκομενάρα, 24 χρόνια νεώτερη του μεγιστάνα συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ, υποψήφιου για το χρίσμα των ρεπουμπλικάνων.

Αδυναμία στο φουστάνι ο τρελλάκιας Τραμπ. Ωραιοτάτη και πιτσιρίκα και η πρώην σύζυγός του, η περιβόητη Τσέχα Ιβάνα, ηθοποιός, τραγουδίστρια και ό,τι άλλο είχε δηλώσει, η οποία όπως λέγεται πιάστηκε κορόιδο, διότι για να του δώσει διαζύγιο πήρε ψίχουλα, μόνον 25 δις δολάρια. Επειδή δεν άντεχε άλλο να την απατάει ο κροίσος σύζυγός της με νεαρώτερες απ' αυτήν γκόμενες.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, κατά πάσα πιθανότητα ο αντίπαλος της Χίλαρυ Κλίντον για την προεδρία των ΗΠΑ, εδώ και δεκαετίες απασχολεί περισσότερο με τις ερωτικές περιπέτειές του τα κουτσομπολίστικα μήντια παρά τον οικονομικό τύπο. Ο άνθρωπος που ξεσκίζει, που αγοράζει και πουλάει γη, στο γάμο του με την Σλοβένα Μελάνια, είχε προσκεκλημένους τον τότε πρόεδρο Μπιλ Κλίντον. Παρούσα, βέβαια, και η πρώτη κυρία του Λευκού Οίκου, η Χίλαρυ Κλίντον εντυπωσιασμένη από το αξίας 100.000 δολαρίων νυφικό της Μελάνια, της νέας συζύγου του Τραμπ και τη δίμετρη(!) τούρτα της γαμήλιας τελετής.

Γιατί να... σοκάρει η πιθανότητα να γίνει πρώτη κυρία μία πρώην μοντέλα, η οποία βέβαια σήμερα το 'χει ρίξει στις φιλανθρωπίες. Επειδή ήταν ένα φτωχοκόριτσο, άρα έχει πηδήξει παλούκια για να ξεχωρίσει, για να... παραπλανήσει τον ερωτύλο Τραμπ. Σε τι, δηλαδή, είναι καλύτερες οι άλλες, οι προηγούμενες «πρώτες κυρίες»; Έλα, όμως, που οι δημοκρατικοί στην προεκλογική φάση ποντάρουν στην «αχίλλεια πτέρνα» του Τραμπ, στο «αδύνατο σημείο» του, που είναι το ''παρελθόν'' της Μελάνια.

Διαβάστε ακόμα:

Περιμένουμε της Καινούργιου τον ...καινούργιο