ΑΝΩΜΑΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΚΑΡΝΕΙΡΟ

 

Αυτό που πέτυχε η πρώην γιατρός της Τσέλσυ δεν έχει προηγούμενο. Ξεβράκωσε κοτζάμ Ζοζέ Μουρίνιο, ξεπαντελόνιασε κοτζάμ Ρομάν Αμπράμοβιτς, έγινε πρωτοσέλιδο και τελικά βγήκε από επάνω. Σ' όλα. Και την προσκύνησαν, και αναγνώρισαν ότι είχε δίκαιο στο νταηλίκι της με τον συμπατριώτη Μουρίνιο.

Η ιστορία είναι γνωστή. Η εν λόγω κοτσιδάτη Έβα Καρνέιρο θίχτηκε παραμύθι φούρναρης από τις δήθεν σεξιστικές λεκτικές επιθέσεις του Μουρίνιο και κατέφυγε στα δικαστήρια. Το κορίτσι, τελικά, «δικαίωσε» τον πρώην σύντροφό της, κάποιος Ρούπερτ Ουώρντ, ο οποίος πριν από ένα χρόνο είχε δηλώσει γι' αυτήν:

-'Εχει κοιμηθεί με παίκτη της Τσέλσυ, λατρεύει το σεξ. Σχεδιάζαμε να κάνουμε οικογένεια, αλλά με πέταξε σα λεμονόκουπα στυμένη. Είναι αδίστακτη γυναίκα, ικανή για όλα προκειμένου να τραβάει την προσοχή, να γίνεται ντόρος γύρω από τον εαυτό της. Είναι πολύ σέξυ, εμένα με ξεζούμισε.

Πήρες χαμπάρι; Επιστήμων είμαι, σου λέει, γιατρός, άλλο αν στην πραγματικότητα πρόκειται για τσόκαρο, για μια επικίνδυνη γυναίκα, και δεν μπορεί κανένας ως εργαζόμενη να με θίγει, να με μειώνει. Κι έχεις τα δικαστήρια της πολιτισμένης Δύσης με τις ευαισθησίες του κώλου που καταδικάζουν στο όνομα της μείωσης της προσωπικότητας του αδύνατου φύλου.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος τα έχει πιο μεγάλα και μαλιαρά