ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η «ΤΕΣΣΑΡΑ» ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ

 

Γαμπρός ο γιος του Ιβάν. Καλορίζικος. Και ώριμος! Ας ελπίσουμε ότι θα σοβαρευθεί ο τζούνιορ Σαββίδης. Να σταματήσει τις γελοιότητες με τα «μηνύματα» που στέλνει μέσω διαδιχτύου. Αφού παντρεύτηκε, δηλαδή είναι πια εν δυνάμει υποψήφιος πατέρας, δεν μπορεί να συμπεριφέρεται σα χουλιγκανάκι της εξέδρας.

Δεν χρειάζεται να είναι παοκτσής κάποιος για να έχει απαίτηση όσοι εκπροσωπούν την ομάδα να είναι ευπρεπείς. Ο ΠΑΟΚ ανήκει σ' όλη την Ελλάδα, όχι μονάχα στους οπαδούς του. Να το πω αλλοιώς. Δεν είναι υπόθεση μονάχα των οπαδών του ο ΠΑΟΚ.

Κοσμικός ο γάμος του υιού. Λόγω του πατέρα του, όχι για τον ίδιον ήταν παρόντες επώνυμοι και σελέμπριτυς. Πολλές φωτογραφίες είδα με τον γαμπρό περιχαρής να «επιδεικνύει» τα...τέσσερα δάκτυλά του. Κίνηση σημειολογική. Τι να σημαίνει το «4»; Αυτή η τεσσάρα.

Ρώτησα από περιέργεια. Τι θέλει να μας πει ο υιός Σαββίδης, έχοντας δίπλα του τη νύφη, με την επίδειξη τεσσάρων δακτύλων της μιας παλάμης του. Υπόσχεση ότι θα κάνει τέσσερα παιδιά; Ότι ο γάμος του θα κρατήσει τέσσερα χρόνια. Ότι πάμε για το 4x4, πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ τις τέσσερις προσεχείς σαιζόν. Ότι την πρώτη νύχτα του γάμου θα δείξει τον ανδρισμό του τέσσερις φορές. Ότι σε 4 χρόνια, επιτέλους, ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα.

Θα περιμένουμε να μας εξηγήσει στο twitter ο ίδιος ο μικρός, τι εννοεί με την «τεσσάρα». Απλά να θυμίσω ότι ο Ιβάν έχει ήδη συμπληρώσει τέσσερα χρόνια στον ΠΑΟΚ και μέχρι σήμερα είναι ζήρο.

Διαβάστε ακόμα:

Τζαίημς Μποντ η προεδράρα άμα λάχει