Η ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΠΗΡΕ...ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΑΝΕ

 

Η κυρία Ελένη Φουρέιρα είναι μια προσωπικότητα της ελληνικής κοινωνίας. Το αποδεικνύει το γεγονός ότι είναι απίθανο να περάσει μια ημέρα μονάχα χωρίς να υπάρχει μια φωτογραφία, μια διαφορετική φωτογραφία της στα μήντια.

Δεν είμαι θαυμαστής της τραγουδίστριας Ελένης Φουρέιρα, αν την ακούσω σε δίσκο δεν θα αναγνωρίσω τη φωνή της. Καλλιτεχνικά δεν την τρώω στη μάπα, όσο κοινωνικά, ενημερωτικά. Κι αυτό δεν μειώνει την ίδια, τα μήντια είναι εκείνα που την αντιμετωπίζουν ως άτομο ξεχωριστό. Γι' αυτό δεν την ξεχνάνε.

Προχθές, σε παρουσίαση δίσκου συναδέλφου της, οι δημοσιογράφοι αντί να ασχοληθούν με τη δουλειά του άλλου τραγουδιστή, την έπεσαν στην Φουρέιρα. Αυτό που λέμε. Το κορίτσι πουλάει. Το κορίτσι ενδιαφέρει τον κόσμο, κάποιο κόσμο. Να, γιατί λέω ότι πρόκειται για προσωπικότητα. Είναι δυνατόν τα μήντια και οι αναγνώστες τους να τους προκαλεί το ενδιαφέρον κάποιος χωρίς ταλέντο, χωρίς κοινωνική προσφορά.

«Χώρισες;...». Αυτό ρώτησαν την κυρία Φουρέιρα, που επιτόπου γύρισε την πλάτη της και εξαφανίστηκε. Γιατί; Ίσως διότι ήθελε να αποφύγει την απάντηση, να πει την αλήθεια. Ίσως να ένοιωσε μειωμένη διότι οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν κάτι προσωπικό, όχι επαγγελματικό. Ίσως να μην ήθελε να προσβάλλει τον συνάδελφο της τραγουδιστή, ότι στη δική του εκδήλωση κέρδισε εκείνη το ενδιαφέρον των «δημοσιογράφων».

Τελικά, χώρισε; Αν ναι, πότε προβλέπεται να εμφανιστεί ο επόμενος. «Δημοσιογραφική» αγωνία.

Διαβάστε ακόμα:

Στο μπουρδέλο η πουτάνα σηκώνει τα πόδια