ΟΤΑΝ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ

 

Η τηλεοπτική σεζόν σέρνεται προς το τέλειωμα της, για να ακολουθήσουν 2 μήνες επαναλήψεων (λες και την υπόλοιπη χρόνια μας έλειψαν), και είναι ευκαιρία να ασχοληθούμε λίγο με το χαζοκούτι, που περνάει την χειρότερη του φάση.

Το χαζοκούτι που λέτε, ποτέ στην μέχρι τώρα ζωή του δεν έχει γνωρίσει τέτοια απαξίωση και τέτοιο χλευασμό. Δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να παρακολουθεί πια τηλεόραση. Αισθάνομαι ότι όσοι πια βλέπουν τηλεόραση είναι στην πλειοψηφία τους, είτε άνθρωποι ανήμποροι, είτε άνθρωποι με ελαφριάς –ή και βαριάς – μορφής κατάθλιψη. Η σεζόν που τελειώνει αποδεικνύει τα πάντα. Ένας κόσμος απελπισμένος να αγωνίζεται για την καθημερινότητα του και μια τηλεόραση να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω μας. Ο κόσμος χρωστάει, αισθάνεται προδομένος, μετράει στην χούφτα του κέρματα... και η τηλεόραση από το πρωί σαχλαμαρίζει, μπουρδολογεί και φοράει τα καλά, τα ακριβά επώνυμα ρούχα της σκαρφαλωμένη πάνω σε 12ποντα.

Είδαμε και φέτος πολλές ξανθιές ντίβες της μικρής οθόνης, σταρ τις αποκαλούν κάποια ΜΜΕ, (εγώ πάντως δεν έχω ξαναδεί σταρ που τις ακυρώνεις, τις κλείνεις με το πάτημα ενός κουμπιού), να τουρλώνουν τους πισινούς τους, να σουφρώνουν τα χείλη τους και να κουνιούνται με ηδυπάθεια με κάθε τσιφτετελομπιτ σκουπίδι που λανσάρουν άφωνοι και φάλτσοι τραγουδιστές. Άσε δε που θεωρούν συγκλονιστική επιτυχία όταν στην εκπομπή τους έχουν καλεσμένη την Μαρία Μπεκατώρου, ή το «ιερό τέρας» της υποκριτικής, Γιάννη Αϊβάζη!!!

Διαβάστε τη συνέχεια στο nikosonline.gr