ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΡΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΣΕΓΓΟΝΗ!!!

 

Στις 25 Ιουλίου, φέτος, το 2016, ο Mick Jagger συμπληρώνει τα 73 του χρόνια κι όταν αρχίσει να περπατάει στα 74 θα γίνει, μία φορά ακόμα, ... χαζομπαμπάς. Αν θέλουμε να είμαστε σωστοί, χαζομπαμπάς δεν είναι ο 24χρονος και 44χρονος, αλλά αυτός που αποφασίζει να γίνει πατέρας και μετά τα 60. Ο χαζός.

Δεν πήρε χαμπάρι μέχρι τα 50, τα 60 τι σημαίνει μπαμπάς, τι αγγούρι είναι να 'σαι γονιός και πόσο ζορίζει η δουλειά σήμερα με τα παιδιά του σημερινού αιώνα και την... ξανακάνει τη δουλειά.

Θα μου πεις υπάρχουν και... χειρώτερες περιπτώσεις από τον Μικ Τζάγκερ, τον αρχηγό του θρυλικού συγκροτήματος Rolling Stones. Όχι μόνον ο δικός μας Κώστας Βουτσάς.

Ο συγκεκριμένος Άγγλος τραγουδιστής μέχρι σήμερα έχει ήδη επτά παιδιά από τέσσερις γυναίκες. Η μεγαλύτερη κόρη του, 46χρονη, είναι κιόλας γιαγιά! Ο παπούς, λοιπόν, με δισέγγονο, είναι πάλι υποψήφιος... πατέρας με τη μπαλαρίνα 29χρονη σύντροφό του.

«Γερόλυκο της ροκ» λένε τον Μικ Τζάγκερ, επειδή ακόμα είναι σε δράση ως μουσικός. Και ως άνδρας, όμως, δεν το βάζει κάτω. Και με τα γνωστά χάπια και με ειδικές συνταγές να μη χάνει τον ανδρισμό του στο σεξ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ρέμος στο Nammos πόσες... σαμπάνιες θα πιεί