Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ!

 

Το ξέρω θα με πείτε άσχετο και απληροφόρητο, αλλά ομολογώ ότι τώρα το έμαθα. Τυχαία, κάτι έψαχνα και έπεσα πάνω σε ένα άρθρο, που έλεγε ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή έγινε συγγραφέας. Έβγαλε βιβλίο δηλαδή. Το έγραψε δηλαδή. Και κυκλοφόρησε δηλαδή. Και το ονόμασε Όλα για λίγο παράδεισο.

Το άρθρο που με πληροφόρησε για το γεγονός αυτό ήταν ένα σχόλιο του Κοσμά Βίδου που έγραφε ένα κατεβατό και απ’ όλο εγώ κράτησα ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή όχι μόνο έγραψε, αλλά βγήκε στην αγορά το πρώτο της βιβλίο. Δεν ξέρω αν θα ακολουθήσουν κι’ άλλα, αλλά εντυπωσιάστηκα. Την Σταματίνα την γνώρισα πριν πολλά χρόνια, όταν με κάλεσαν στα βραβεία MAD να απονείμω ένα βραβείο στον Γιώργο Μαζωνάκη και έβαλαν να με συνοδεύουν και δύο νέα όμορφα κορίτσια. Η μία ήταν η Σταματίνα, και την θυμάμαι γιατί την είπα Σταματία, και έσκυψε στο αφτί μου λέγοντας μου: Σταματίνα!

Συμπαθέστατη, σχεδόν πάντα χαμογελαστή, όμορφη, σέξι, παντρεμένη, ευτυχισμένη, με 2 κοριτσάκια, πετυχημένη στην δουλειά της, γεννήθηκε από μαμά Σαλονικιά και μπαμπά Βοιωτό. Αφού τελείωσε το Γυμνάσιο του αυστηρού Saint Joseph με αριστεία και βραβεία, αποφάσισε να κάνει την «επανάστασή» της και να φοιτήσει στο 22ο Λύκειο της Γκράβας...

Διαβάστε τη συνέχεια στο nikosonline.gr