ΟΙ ΜΠΑΝΙΣΤΙΡΤΖΗΔΕΣ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΑΚΗ!

πηγή: Intime
 

Την πέσαμε στους πολιτικούς. Να την πέσουμε και στους δημοσιογράφους. Ετσι πάει το παραμύθι. Αν είναι να ρίξεις το πουστριλίκι σου πρέπει να το κάνεις κανονικά και σε όλους τους διαπλεκόμενους.

Μέσα και ο αποδυτηριάκιας στη διαπλοκή. Εχει διπλαρώσει από το σβέρκο την αλήθεια και τη λογική του που δεν υπαγορεύεται από μόδα. Κανέναν λαό που αποθεώνει την Κορακάκη... Κανέναν λαό που εκνευρίζεται με αυτά που έκαναν στην Κορακάκη... Κανέναν λαό που κατηγορεί όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό του...

...θα τον πάρω σοβαρά. Να σου πω για ποιον λαό μιλάμε; Γι' αυτόν που ένα χρόνο πριν σε συνέντευξη της Κορακάκη σε σάιτ μεγάλης επισκεψημότητας, έδωσε 2 χιλιάδες κλικ στη σελίδα, κατ' ομολογία του υπευθύνου του, ενώ την ίδια ημέρα σε μια άλλη γωνιά του ίδιου σάιτ το νέο μαγιό της Κατερίνας Καινούργιου έλαβε 200 χιλιάδες κλικ.

Κατατοπιστικό κύριε μπανιστιρτζή; Αν δεν είσαι εσύ, είναι ο διπλανός σου και ο διπλανός του διπλανού σου. Σου πετάω μια Στικούδη και γίνεται της πουτάνας το μαγκάλι. Σου γράφω για τον Ελληνα γίγαντα, Ηλία Βενέζη και το απόσταγμα της τέχνης που κανονικά θα έπρεπε να ρούφαγες γουλιά - γουλιά και το καταπίνει ο μπιντές.

Εδώ τραβάμε το καζανάκι!

Διαβάστε ακόμα:

Ερωτήσεις για όπλα και ναρκωτικά