«ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ» Ο ΠΥΡΡΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!

 

Με απογοήτευσε ο Πύρρος Δήμας. Παρά τα ολυμπιακά μετάλλια του, παρά την υψηλή του δημοφιλία, ακόμα και την εμπλοκή του στα δημόσια πράγματα, ως εκλεγμένος βουλευτής και πρόεδρος ομοσπονδίας, η αντίδρασή του, στην επίθεση που δέχθηκε από πλευράς Σύριζα, ήταν «ανθρωπάκου». Με τις τιμές που γνώρισε ο Πύρρος Δήμας θα περίμενε κανείς να φερθεί ως ανθρώπακας. Να αγνοήσει τη φτηνή και σε επίπεδο υπόνομου «κριτική» που του έγινε από την κομματική και καθεστωτική εφημερίδα «Αυγή».

Δεν υπερασπίζεται ούτε τον εαυτό του, ούτε την άρση βαρών ο Πύρρος Δήμας με το... εξώδικό του στην εφημερίδα του Σύριζα. Ο Δήμας είσαι. Δεν ασχολείσαι με τα απόβλητα. Με τις φασιστικές ανοησίες που σου έγραψαν. Ότι «νοίκιασε» το όνομά του στο ΠΑΣΟΚ.

Ασφαλώς δεν ήταν ωραίο, εμένα δεν μου άρεσε, που έγινε βουλευτής με το κωλοΠΑΣΟΚ ο Δήμας. Ο σύριζας, όμως, δεν έχει δικαίωμα να επικρίνει τον ολυμπιονίκη. Άλλο να κατηγορήσεις έναν ολυμπιονίκη γιατί εντάχθηκε σ' ένα κόμμα, επειδή ανήκει σ' όλη την Ελλάδα, σ' όλους τους Έλληνες. Κι άλλο να προσπαθείς να τον μειώσεις διότι επέλεξε ένα άλλο κόμμα, όχι το δικό σου.

Και ο Σύριζα, άλλωστε, αγοραία και πεζοδρομιακά λειτουργεί. Συμπεριέλαβε υποψηφίους βουλευτές προσωπικότητες της δημόσιας ζωής που δεν είχαν κομματική δράση στο Σύριζα, αλλά και κατίνες, αρκεί που ήταν γνωστές στο πόπολο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ψινάκης και οι ανεγκέφαλοι του fb