ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ...ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΗΣ ΕΜΙΛΥ

 

Δεν περνάει ημέρα που στο σύμπαν του διαδικτύου να μην τρακάρεις μια φωτογραφία της 25χρονης Αμερικανίδας Έμιλυ Ραταϊκόφσκι. Το κορμί! Τα βυζιά! Ο κώλος!

Η κυρία είναι μοντέλο και ηθοποιός. Είπαμε, όμως. Αυτό που πραγματικά μετράει είναι το άλλο. Η καθημερινή... ημίγυμνη θέα της γκομενάρας σε κάθε site, ακόμα και σ' εκείνα που παίζουν σ' όλα τα ταμπλώ, από την πολιτική μέχρι την showbiz, από την οικονομία μέχρι τον αθλητισμό.

Όπως όλες που δεν θέλουν με τίποτα να... ξεχνιούνται από τους θαυμαστές τους έτσι και η Emily Ratajkowski ανεβάζει και γαμώ τις σέξυ πόζες στο instagram, για να ικανοποιεί έναν πληθυσμό 7,5 followers.

Στην Σαντορίνη βρίσκεται η Έμιλυ, το πρώην κορίτσι της Disney και με «καλλιτεχνικού» τύπου φωτογραφίες της, τα σωματικά της κάλλη συναγωνίζονται τις ομορφιές του νησιού. Ποιος κερδίζει; Οι δύο καλοφτιαγμένοι γλουτοί της ή η θάλασσα της Σαντορίνης. Βρές το και παρ' το. Το βρήκες και δεν το...πιάνεις

Επτάμισυ εκατομμύρια είδαν τον κώλο της Έμιλυ και με την ευκαιρία ψιλογνώρισαν την Σαντορίνη. Δικαιολογημένα είπε ο Τσίπρας, follower κι αυτός της μοντέλας: «Προσπαθούμε να φέρουμε τουρίστες στην Ελλάδα. Ένας κώλος σαν κι αυτόν είναι πόλος έλξης για να βελτιώσουμε τα στάνταρ μας στον τουρισμό».

Διαβάστε ακόμα:

Τον Τσίπρα σκέφτεται, όχι την ολλανδέζα γκόμενα