BIG BROTHER ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!

 

Πέρα για πέρα είναι σωστό το κόλπο που ακολουθήθηκε στη διαδικασία παροχής άδειας καναλιού στους υποψήφιους διαπλεκόμενους επιχειρηματίες. Έτσι πρέπει να ξηγιέται το κράτος για όλες τις κοινωφελείς επαγγελματικές υπηρεσίες. Όπως π.χ. χρειάζεται άδεια ο ταξιτζής για να ασκήσει το κοινωνικό λειτούργημα του ταρίφα, ο δικηγόρος, ο γιατρός, ο κλειδαράς κ.α. Οι πάντες.

Θέλει κάποιος να γίνει εκδότης εφημερίδας, περιοδικού, site. Να πληρώνει. Όχι τζάμπα άδειες. Το ίδιο όποιος ζητήσει να ανοίξει μπουζουκτσήδικο, σουβλατζήδικο, μασατζήδικο, ιατρικό κέντρο, ταβέρνα, σχολείο, μπουρδέλο, εκκλησία, οτιδήποτε. Να πληρώνουν όλοι, όχι μόνον οι καναλάρχες.

Και τα κόμματα. Αυτό είναι το σωστό. Είναι σκάνδαλο να επιχορηγούνται από το κράτος. Ο κάθε πονηρός, ο κάθε αφελής, ο όποιος γουστάρει να φτιάξει κόμμα να επιβαρύνει το δημόσιο στην περίπτωση που εξασφαλίσει παρουσία κοινοβουλευτική. Σκάνδαλο.

Μόνον έτσι θα παίζουν καθαρά και φανερά οι νταβατζήδες της δημόσιας ζωής, οι όπως τους χαρακτηρίζουν διαπλεκόμενους, που λαδώνουν τους πολιτικούς. Που έχουν στο pay-roll τους υπουργούς και βουλευτές. Να επιτρέπεται οι ίδιοι να στήσουν κόμμα, για να κάνουν τη δουλειά τους, κι όχι να χρησιμοποιούν το κόμμα αλλουνού.

Διαβάστε ακόμα:

Αφήστε τα παιδιά στα νύχια τους