Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

πηγή: Intime
 

Γράφω τούτες τις αράδες πριν γίνουν γνωστά τα ονόματα των νέων καναλαρχών. Άρα, δεν γνωρίζω αν ο Μαρινάκης, που ήταν από τα φαβορί της διεκδίκησης μιας τηλεοπτικής συχνότητας, τελικά έγινε καναλάρχης. Γράφω, όμως, την πολύ σημαντική πληροφορία μου, διότι την έμαθα, έστω τόσο καθυστερημένα. Περί τίνος πρόκειται.

Ποιος είναι ο αληθινός λόγος που ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού καταξοδεύτηκε προκειμένου να αποκτήσει κανάλι. Είναι το «γαμώτο» του με την εγκληματική οργάνωση. Να την διαλύσει. Να την πολεμήσει και να καταφέρει να τη διώξει από το ποδόσφαιρο.

Αυτό, δηλαδή, που δεν κατάφερε με το κανάλι του, τον σκάι, ο Αλαφούζος. Από το καλοκαίρι του 2012 ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει οργιάσει, δεν έχει μείνει ήσυχος ούτε στιγμή, για να ξεφωνίζει το παρασκήνιο του πρωταθλήματος. Που δεν άφηνε τον Παναθηναϊκό να παίρνει τον τίτλο.

Ο Μαρινάκης ως Ολυμπιακός έχει κάθε λόγο να κυνηγήσει με αποκαλύψεις την εγκληματική οργάνωση. Τη συμμορία της ΕΠΟ και τις πουστιές της διαιτησίας. Για να παίρνει το πρωτάθλημα χωρίς να προκαλεί υποψίες. Δεν θα αφήσει σε χλωρό κλαρί την εγκληματική οργάνωση ο Μαρινάκης για να σταματήσουν τα παραμύθια οι αντίπαλοί του, και να αμαυρώνουν τα πρωταθλήματα του θρύλου.

Διαβάστε ακόμα:

Στάνταρ μπετόν η διαπλοκή στα κανάλια