«ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

 

Ο πρώτος γάτος της πιάτσας, ο και αποκαλούμενος «μάρκα μ' έκαψες» Γιάννης Αλαφούζος πήρε πρώτος κανάλι με 43,6 εκ. ευρώ. Ένα ποσό πολύ μεγαλύτερο, μα πάρα πολύ πιο υψηλό, σύμφωνα με κάθε λογική πρόβλεψη. Ώπα, ρε!

Ποσό εκκίνησης ήταν τα τρία εκ. Κι όλοι έλεγαν ότι άντε να τραβήξει το κόλπο στα 10-12 εκ. Τέλος πάντων, ο Αλαφούζος έδωσε το χοντρό πακέτο και έχει το αβαντάζ πως διαθέτει και τη γνώση του αντικειμένου και τις υποδομές, που δεν υπάρχουν στην περίπτωση π.χ. του Μαρινάκη.

Φοβερά πράγματα. Ο Αλαφούζος καθάρισε την πρώτη άδεια και ο Μαρινάκης για να την εξασφαλίσει πλήρωσε 30,3 εκ. περισσότερο. Μην τυχόν και παίξουν πόκα αυτοί οι δύο. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν θα του αφήσει ούτε σλιπάκι του προέδρου του Ολυμπιακού. Θα τον ξεβρακώσει σίγουρα.

Αυτό συμβαίνει στον πλειστηριασμό. Αποκτάς το ίδιο αντικείμενο, με διαφορετικά λεφτά. Ο Καλογρίτσας πήρε κανάλι με 52,6 εκ. και δεν πήρε ο Κοντομηνάς με 61 εκ. και με 61,5 ο Σαββίδης.

Ο Βαρδινογιάννης ο Νο1 μεγαλομέτοχος των μεγαλομετόχων μέχρι πρόσφατα του mega και μονομεγαλομέτοχος του star, σύμφωνα μ' όλες τις προβλέψεις, ήταν αδύνατον να μείνει στην απ' έξω. Κι όμως, παρ' ό,τι είναι ΜΑΚΡΑΝ ο πιο ισχυρός οικονομικά απ' όλους τους άλλους υποψήφιους καναλάρχες, φρενάρησε στα 13 εκ. ευρώ. Ούτε ένα ρούβλι παραπάνω. Γιατί;

Δεν ήθελε κανάλι ο Βαρδής Βαρδινογιάννης; Πολύ! Σταμάτησε να θέλει; Σε καμία περίπτωση. Σήκωσε τα χέρια, εγκατέλειψε το παιχνίδι, το power game στην ντόπια τηλεόραση; Κάθε άλλο! Να αναφέρω μόνον ότι ο ίδιος ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, παρά την ηλικία του, στο mega ενεργούσε και ως «αρχισυντάκτης», τηλεφωνικώς βέβαια. Ήθελε να 'ναι ενημερωμένος για το Δελτίο Ειδήσεων, πριν αυτό βγει στον αέρα.

Ο μεγαλομέτοχος του star σταμάτησε στα 13 εκ. διότι δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στο τηλεοπτικό τοπίο όπως αυτό διαμορφώνεται σήμερα. Με την εμπλοκή της κυβέρνησης, με την είσοδο νέων παικτών-καναλαρχών. Είναι, πιθανόν και η επιθυμία της οικογένειας Βαρδινογιάννη να κρατήσει αποστάσεις από την ενεργή διαπλοκή.

Διαβάστε ακόμα:

Οι καναλάρχες πιο ισχυροί από τα κόμματα!!!