ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ(;) ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

 

Περίεργα πράγματα. Πολύ περίεργα. Ο καναλάρχης του Alpha, με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση Δημήτρης Κοντομηνάς, παρ' ό,τι πρόσφερε 61 εκ. ευρώ δεν εξασφάλισε μία από τις 4 άδειες που έβγαλε σε πλειστηριασμό η κυβέρνηση. «Δώσανε τα κανάλια στους δικούς τους…» είπε ο Κοντομηνάς, «…αν κι εγώ τους βοήθησα».

Άλλο περίεργο κι αυτό. Με ποιο τρόπο, αλήθεια, ο Κοντομηνάς βοήθησε τον σύριζα; «Νέοι άνθρωποι είναι, σκέφθηκα, ότι θα βοηθήσουν τη χώρα...». Σύμφωνοι, νέοι και άφθαρτοι ήντουσαν οι συριζαίοι και είπε ο Κοντομηνάς να τους αβαντάρει από το κανάλι του, διότι κι αυτός, ο καναλάρχης ενδιαφέρεται για την προκοπή της χώρας.

Πώς, όμως, ο Κοντομηνάς έσπρωχνε πολιτικά τον Τσίπρα να γίνει πρωθυπουργός; Έλεγε π.χ. στον Λάκη Λαζόπουλο να πηδάει την κυβέρνηση και να ανοίγει το δρόμο στην αντιπολίτευση των συριζαίων; Με το δελτίο ειδήσεων του Αντώνη Σρώυτερ; Έδινε, δηλαδή, «σκονάκια» στους δημοσιογράφους ο καναλάρχης.

Το άλλο περίεργο.’’Δεν υπάρχει περίπτωση οι νέοι καναλάρχες να κερδίσουν λεφτά’’, είναι σίγουρος ο Κοντομηνάς. «Και κάποιοι που πήραν άδεια, δεν την θέλουν».. Τότε γιατί ο ιδιοκτήτης του alpha συζητάει να συνεργαστεί επιχειρηματικά, προκειμένου να παραμείνει στο παιχνίδι, με κάποιον από εκείνους που εξασφάλισαν άδεια για κανάλι;

Διαβάστε ακόμα:

Γκολ Μαρινάκη από τη μεγάλη περιοχή