ΤΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ-ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ-ΜΑΡΙΝΑΚΗ

 

Δεν είμαστε καλά. Οι καναλάρχες που δεν έχουν κανάλι, που έχουν μόνον την άδεια για κανάλι, ψάχνονται με τους καναλάρχες που δεν πήραν άδεια. Για να συνεργαστούν. Να μπουν, δηλαδή, από το παράθυρο στο παιχνίδι της διαπλοκής αυτοί που δεν κατάφεραν να αδειοδοτηθούν με τη διαδικασία big brother του σύριζα.

Επόμενο! Παίρνει ο άλλος την άδεια, αλλά αυτή δεν φτάνει. Κτήριο έχει; Όχι. Εγκαταστάσεις και εξοπλισμό; Όχι. Στελέχη; Όχι. Άσε τους υπαλλήλους, θυρωρούς, ασφάλεια, καθαρίστριες, λογιστές, κλητήρες, δημοσιογράφους, ένα σωρό. Μιλάμε για στελέχη του καναλιού. Και για τους παρουσιαστές.

Όλα αυτά τα έχει ο Βαρδινογιάννης του star. Ο Κοντομηνάς του alpha. Ο Βρυώνης του epsilon. Μιλάμε για τα κανάλια που έκαναν πρωταθλητισμό και έμειναν χωρίς άδεια.

Και η δουλειά κολλάει! Δεν τα βρίσκει ο Κοντομηνάς με τον Καλογρίτσα. Και πώς να τα βρει! Ναι, να συνεργαστούμε, για να βάλουμε μπροστά το νέο κανάλι, όμως ποιος από τους δύο συνεταίρους θα έχει το επάνω χέρι; Εδώ είναι το αγγούρι.

Κοτζάμ Κοντομηνάς να γίνει τσόντα του Καλογρίτσα; Ή του Μαρινάκη; Ποτέ. Το ίδιο και ο Βαρδινογιάννης.

Αντιληπτό ότι το κανάλι θα παίξει στη διαπλοκή. Θα υπηρετήσει το λειτούργημα της διαπλοκής. Αν, λοιπόν, π.χ. συνεργαστούν Κοντομηνάς και Καλογρίτσας, ποιος θα έχει το πρώτο λόγο; Εγώ, λέει ο Κοντομηνας. Όχι, εγώ, λέει ο Καλογρίτσας. Δεν γίνεται, όμως, τη δυναμική της διαπλοκής που θα έχει το κανάλι να τη μοιράζονται δύο επιχειρηματίες. Ο ένας να «παίζει» πολιτικά και στις μπίζνες έτσι, και ο άλλος αλλοιώς. Δεν γίνεται ποτέ αυτό. Ούτε και οι δύο επιχειρηματίες μαζί και για λογαριασμό του... σύριζα να κτυπήσουν τη διαπλοκή.

Διαβάστε ακόμα:

Αλαφούζος μόνος στο γήπεδο της αντιπολίτευσης