ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΜΠΑΟΚΑΡΑ»

 

Τι είναι ο ΠΑΟΚ, ρε, άρρωστοι και συφιλιασμένοι; Ο Άγιος Δημήτριος, μήπως ο Ιησούς Χριστός ο ίδιος! Αμάν, μην πείτε βαρειά κουβέντα. Μια ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ που βγαίνει στο γήπεδο και παίζει μπάλα, όπως χιλιάδες, εκατοντάδες χιλιάδες άλλες στη γη.

Και το ποδόσφαιρο δεν το 'χουμε στην καθημερινότητά μας μόνον για να το παρακολουθούμε, αλλά και για να κάνουμε την πλάκα μας. Να πειράξουμε το φιλαράκι μας, που είναι άλλη κωλομάδα, να μας πικάρει εκείνος για τη δική μας κωλομάδα.

Μια ειρωνεία, λέει, βγήκε για την μπαοκάρα, στην τηλεοπτική εκπομπή που εμφανίζονται Σταματίνα Τσιμτσιλή, Δήμος Βερύκιος και κάποιοι άλλοι σοβαροί κύριοι και κυρίες. Και τι έγινε! Αν δεν κάνουμε την πλάκα μας με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, με τι άλλο θα εκτονωθούμε; Με την μεγαλοκοπέλλα Όλγα Γεροβασίλη, με την μουτράκλα τον Σκουρλέτη ή εκείνον τον χάλια τον Φλαμπουράρη.

Πολιτικοί είναι αυτοί, μόνον πολιτικά τους αντιμετωπίζεις. Όχι ποδοσφαιρικά, όχι καφενειακά. Για τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ λέω ό,τι θέλω. Και στα σοβαρά και στα αστεία. Και όποιοι ενοχλούνται είναι για κλωτσές. Με αρβύλες.

Τι λέει η κάποια Ελένη Τσολάκη για την μπαοκάρα και ο βαρυσήμαντος Δήμος Βερύκιος, αν είσαι σοβαρός, δεν ασχολείσαι. Άστους να λένε. Ο ΠΑΟΚ είναι αιώνιος. Διαχρονικός. Σιγά που θα... μειωθεί διότι κάποιοι, επειδή δεν είχαν τι άλλο να πουν, για να γεμίσει η ώρα της εκπομπής τους, «έθιξαν», λέει, τον ΠΑΟΚ. Δεν είμαστε καλά.

Και βγήκαν από την τηλεόραση του alpha οι «υβριστές» της πλάκας και ζήτησαν συγγνώμην από την... οικογένεια του ΠΑΟΚ. Δεν το θέλαμε. Μας ξέφυγε. Δεν το εννοούσαμε. Γελοιότητες.

Ύστερα είναι και το άλλο το αλλόκοτο. Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Κοντομηνάς έχουν τις διαφορές τους γι' αυτήν την ιστορία με τις άδειες στα κανάλια. Δεν κατάλαβα. Πού κολλάει ο ΠΑΟΚ με το τι θέλει να κάνει ο Ιβάν, αν αγοράσει κανάλι, εργοστάσιο, μπουζουκτζήδικο, πιτσαρία, περιοδικό.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος χαστούκισε τον Αλέξη Κούγια