Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΣΕ!

πηγή: Intime
 

Ομολογώ ότι εγώ το είχα ξεχάσει. Δικαιολογημένα, θαρρώ, όταν πέρασαν πεντέμισυ χρόνια από τον τσαμπουκά που κατήγγειλε εκείνος ο Τζιμπρίλ Σισέ, με ένοχο, λέει, τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η δικαιοσύνη, όμως, στην Ελλάδα δεν ξεχνάει. Ποτέ. Όχι μόνον είναι τυφλή, αλλά διαθέτει και μνήμη.

Σήμερα, λοιπόν, θα συζητηθεί η μήνυση, η αγωγή, μην πέσουμε σε λεπτομέρειες, του αράπη πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, που μας παραμυθιάζει ότι έχει προσβληθεί από βαζελίτιδα, σε βάρος του μεγαλομέτοχου του Ολυμπιακού. Υποθέτουμε ότι δεν θα αναβληθεί πάλι η εκδίκαση της υπόθεσης, για να δοθεί ένα τελικό συμπέρασμα και σ' αυτό, με την εγκυρότητα και την αξιοπιστία της ελληνικής δικαιοσύνης.

Δεν είναι τυχαίο ότι όοοολοι έχουν εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Κυρίως οι πιο λεχρίτες. Οι περισσότεροι σεσημασμένοι παλιάνθρωποι. Ψιλοάσχετο αυτό. Πάμε παρακάτω.

Τι μπορεί να γίνει αν αποδειχθούν βάσιμες οι κατηγορίες του φουστάνια Σισέ; Που είναι έντιμο φιλαράκι της Ελλάδος, που δεν δέχθηκε συμβιβασμό κάτω από το τραπέζι και πίσω από την κουρτίνα με τον αντίδικο, τον κύριο Μαρινάκη. Μέχρι που χάνει την άδεια για το κανάλι ο εφοπλιστής. Μέχρι που απειλείται με έκπτωση από την προεδρία του Ολυμπιακού. Από την αντιδημαρχία του Πειραιά.

Ο σύριζας έχει αρχές. Και αξίες. Δεν θέλει καναλάρχες που είναι υπόδικοι. Που έχουν ανοικτούς λογαριασμούς με τη Δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Χατζηνικολάου «αγοράζει» το κανάλι του Μαρινάκη