Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΝ... ΣΥΡΙΖΑ!

 

Ρεσιτάλ έδωσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ως εκπρόσωπος του star σ' αυτό το ανέκδοτο που λέγεται Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, για τα παράνομα δάνεια στα μήντια και τα κόμματα. Καλούν εκδότες και καναλάρχες για να μάθουν οι εκπρόσωποι των κομμάτων τι έγινε και πώς παίχθηκε η απάτη με τα τραπεζικά δάνεια. Τα κόμματα ξέρουν πολύ καλά και οι πρωθυπουργοί τους για την εν λόγω κομπίνα. Τα κόμματα και οι ίδιες οι τράπεζες. Το τι λέει ο Ψυχάρης και ο Αλαφούζος, ο Κουρής και ο Βαρδινογιάννης, ο Μπόμπολας και ο Κοντομηνάς, είναι ένα ψιλοθέατρο η δουλειά.

Τέλος πάντων, οι μετρημένες και μεστές περιεχομένου τοποθετήσεις στην εν λόγω Εξεταστική του Τζίγγερ Βαρδινογιάννη, ένα πράμα επιβεβαιώνουν. Ότι είναι στον αέρα το κόλπο της αδειοδότησης των 4 καναλιών και ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Υποτίθεται, το τονίζω, υποτίθεται, ότι θα κλείσουν όσα κανάλια δεν πήραν άδεια και ότι θα αρχίσουν να λειτουργούν τα 4 που αδειοδοτήθηκαν. Καλώς τον Νίκο, τον Παππά με τα ωραία του.

Ο Τζίγκερ είπε: «Προσφέραμε τα 15 εκ. για να πάρουμε άδεια, και πολλά δίναμε. Μήπως βαρέσουν κανόνι οι 4 επιχειρήσεις που ανέλαβαν να στήσουν νέα κανάλια, γιατί δεν θα βγαίνουν…».

«Μήπως αύριο έχουμε νέα εξεταστική, να δούμε ποιος φταίει. Οι τράπεζες που έδιναν δάνεια για να συντηρούνται κανάλια ή τα κανάλια που έπαιρναν δάνεια. Φταίει το κανάλι που αύριο θα κλείσει γιατί δεν θα έχει έσοδα ή κάποιοι που με τις ενέργειές τους συνέβαλαν να μείνουν χωρίς άδεια κάποια κανάλια;».

Διαβάστε ακόμα:

Ο έρωτας χρόνια δεν κυττάει για τον δόκτωρα - εφοπλιστή