ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

 

Συνελήφθη ο Στέφανος Χίος, για πρωτοσέλιδο σύμφωνα με το οποίο υπουργός του σύριζα διατηρεί εξωσυζυγικό νταραβέρι με την ιδιαιτέρα του. Η οποία ιδιαιτέρα είναι αδελφή του συζύγου του γιου νέου καναλάρχη, και κουμπάρου του υπουργού. Φοβερά πράγματα.

«ΠΑΝΩΚΑΒΑΛΙΚΙΑ του υπουργού με την κουμπάρα» είναι το πρωτοσέλιδο του Χίου. Εγώ δεν ξέρω τίποτα, είμαι από χωριό και επειδή δεν είμαι σε θέση να αναλάβω την ευθύνη, αποφεύγω να αναφέρω το όνομα του υπουργού, όπως κάνει ο Χίος κι όσοι αναπαράγουν το σχετικό ρεπορτάζ, μετά φωτογραφιών.

Ο Χίος που ξεκίνησε από αθλητικός συντάκτης και πριν 20 χρόνια ήταν στο team του Πρωινού Καφέ του αντένα με την Ρούλα Κορομηλά δήλωσε: «Πολιτική συμμορία προσπαθεί να με φιμώσει, αν είναι μάγκες να 'ρθουν στο δικαστήριο, να υπερασπιστούν τη γυναίκα του (αναφέρει το όνομα του υπουργού), αλλά είναι κότες».

Βούλιαξε, λέει, το διαδίχτυο, χαμός στην Ελλάδα και στα πέρατα της οικουμένης, όλοι θέλουν να συμπαρασταθούν στον Στέφανο Χίο, που σχολιάζει «Ένα κυβερνητικό κάθαρμα μου την έστησε».

Εκείνο που δεν καταλαβαίνω. Δικηγόρος, φίλα προσκείμενος της πλευράς Χίου, ζητάει να συλληφθεί η σύζυγος του υπουργού. Γιατί; Επειδή κερατώθηκε η φουκαριάρα;

Διαβάστε ακόμα:

Η Καρντάσιαν με ύφος σεμνό και σοβαρό