«Ο ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΣΑ... ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ»!

 

Πρώην αναρχικός, δηλαδή κομουνιστής που πολιτικά θεωρούσε συντηρητικό το ΚΚΕ, ο γνωστός από τις εκπομπές του στην κρατική τηλεόραση Στέλιος Κούλογλου, είπε τη μεγάλη κουβέντα. Πάντα ήταν και συνεχίζει να είναι μια ελεύθερη φωνή το πλουσιόπαιδο, που σπούδασε δημοσιογραφία στο Παρίσι, το Τόκυο και την Ινδία, σήμερα ευρωβουλευτής του Σύριζα.

Το θέμα των ημερών είναι οι 4 άδειες που έδωσε η κυβέρνηση για κανάλια. Βέβαια. Κορυφαίο θέμα αυτό. Αιχμής. Μείζον πρόβλημα η γαμημένη διαπλοκή για τον Σύριζα και αποφάσισε να κτυπήσει το κωλομπάρεμα πολιτικής και επιχειρηματιών, εξαγνίζοντας τους επιχειρηματίες.

Είναι πράγματι τεράστιας ιστορικής σημασίας να φύγει από την τηλεόραση ο Βαρδινογιάννης π.χ. και να μπει στο παιχνίδι ο Μαρινάκης. Ήταν ένα από τα οράματα του σύριζα. Με τον «δικό μας», τον Καλογρίτσα τι έγινε και χάλασε το έργο. Ο Στέλιος Κούλογλου, που κάποτε είχε εγκατασταθεί στη Μόσχα, για λογαριασμό της Καθημερινής και του Σκάι, είπε τη μεγάλη κουβέντα:

-Το πιθανότερο ο Καλογρίτσας να είχε πάρει τελικά την άδεια αν ήταν εναντίον της κυβέρνησης Σύριζα. Γιατί θα υποχρεωνόταν, θα έκοβε το λαιμό του, να βγει τα χρήματα.

Πήρες χαμπάρι; Κατά τον Κούλογλου, δηλαδή, ο Καλογρίτσας την πάτησε διότι ήταν συριζαίος. Δικός τους είμαι, σκέφτηκε, άρα θα το κωλομπαρέψουν και θα μου δώσουν τελικά την άδεια την οποία «κέρδισα» προσφέροντας πακέτα με το στόμα.

Έλα, όμως, που ο Καλογρίτσας εξέθεσε τους «δικούς του». Πότε με τα βοσκοτόπια, πότε με την καθυστέρηση της εγγυητικής πριν ξεκινήσει η πλειοδοσία, πότε με την άρνησή του να πληρώσει κανονικά στην ώρα της την πρώτη δόση. Ο «συριζαίος» Καλογρίτσας και έδωσε δικαιώματα στην αντιπολίτευση και απείλησε να ανατινάξει την εθνική προσπάθεια της κυβέρνησης ενάντια στη διαπλοκή.

Διαβάστε ακόμα:

Φοβερά πράγματα για Αλαφούζο από Δημήτρη Ρίζο