ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΑΛΑ... ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΗΛΙΑΔΗ-ΓΚΕΝΤΣΟΓΛΟΥ

 

Στην Αμερική και στο γλόμπο όλο ασχολούνται περισσότερο για το επεισοδιακό διαζύγιο της Αντζελίνας Ζολί και του Μπραντ Πητ, παρά την ανταλλαγή άσφαιρων πυρών ανάμεσα στην Χίλαρυ Κλίντον και τον Ντόναλντ Τραμπ. Στην Ελλάδα εδώ κι ένα μήνα, αν είναι δυνατόν, την παράσταση κλέβει η κόντρα των καναλαρχών, τόσο μεταξύ τους, όσο και με την κυβέρνηση.

Και αφού το έργο κόβει εισιτήρια δεν είναι μαλάκες οι κύριοι της αντιπολίτευσης να μη μπουν κι αυτοί στο παιχνίδι. Μιλάμε για κατάσταση μπουρδέλο. Ο κόσμος να μη μπορεί να πληρώσει τους φόρους και τα μήντια παρέα με τα κόμματα τα δίνουν όλα γι αυτό το κόλπο με την αδειοδότηση των καναλιών.

Μέχρι που έγινε γνωστό ότι χώρισαν η μεγάλη σταρ της νύχτας Αγγελική Ηλιάδη και ο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής Σάββας Γκέντσογλου. Σύμφωνα μ' αυτά που γράφονται ο 26χρονος και η 39χρονη μόνον πολιτισμένα και ειρηνικά δεν διέλυσαν το σπιτικό τους. Μετά από τρία χρόνια σχέσης, γάμου και ενός παιδιού.

Στις μεγάλες φίρμες, επιπέδου Χόλυγουντ δεν ταιριάζει γάμος αλλά και διαζύγιο χωρίς επικοινωνιακή τροφή στα διψασμένα για τα προσωπικά των επώνυμων μήντια.

Έτσι που λες. Ηλιάδης και Γκέντσογλου θα καπελώσουν την επικαιρότητα και μαζί μ' όλα τα άλλα θέματα και εκείνο των 4 καναλαρχών, θα περάσουν σε δεύτερο πλάνο. Και στα δικά μας.

Διαβάστε ακόμα:

Και ο πλανητάρχης βγαίνει από show